TV BITS

Big Brother: Δάκρυσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη όταν είδε τη μητέρα της

Λίγο πριν το μεγάλο χθεσινό Live του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, που ήταν υποψήφια για αποχώρηση, μπήκε στο μπλε δωμάτιο και ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε τη μητέρα της, που έχει να τη δει πολύ καιρό.

Μία δύσκολη εβδομάδα βίωσε η Άννα Μαρία στο Big Brother με αρκετές εντάσεις και ξεσπάσματα οργής, που προκάλεσαν και την επιβολή ποινής από το Μεγάλο Αδελφό και για αυτόν τον λόγο κάλεσαν την μητέρα της να της δώσει κουράγιο. Η ίδια με το που την είδε δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα λέγοντας πόσο της έλειψαν και ότι θέλει να το φωνάξει σε όλους.

Βέβαια η μαμά της δεν παρέλειψε να της υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να μπλέκει σε πολλά και να μπαίνει σε κόντρες με την Άννα Μαρία να της λέει ότι δεν την θέλουν. Η μητέρα της της είπε συγκεκριμένα:

«Όλοι οι συνάδελφοί σου οι δικηγόροι σε αναζητάνε. Λείπεις σε όλους.  Μην το συζητάμε. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές. Έχεις κουραστεί και θέλεις να φύγεις; Καλύτερα μην μπαίνεις στη μέση, όταν οι άλλοι τσακώνονται, γιατί είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Να είσαι πιο ήρεμη. Δεν πειράζει. Θέλω να σε δω να διαβάζεις. Θέλω όσο μπορείς να μη φτάνεις στα όρια σου. Το καταλαβαίνω ότι είστε όλοι κλεισμένοι εδώ κι αυτό είναι απόρροια όλων των θεμάτων. Όσο μπορείς, καν’ το. Ας τους να τα βρουν. Μη μπαίνεις στη μέση, το κάνεις μια ζωή. Ας λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Θέλω να το κάνεις αυτό. Μην μπαίνεις συνέχεια στην μέση. Άννα να προσέχεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου! Εντάξει; Σε παρακαλώ. Θα βρει ο καθένας τον δρόμο του. Είσαι κούκλα, το αγγελούδι μας, το καλό μας παιδί.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!