TV BITS

Big Brother: Εκτός εαυτού βγήκε η Άννα Μαρία - Της επέβαλαν ποινή

Μετά από αλλεπάλληλους καβγάδες που είχε με συμπαίκτες της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βγήκε ξαφνικά εκτός εαυτού και έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα οργής που είχε σαν αποτέλεσμα ο Μεγάλος Αδελφός να της επιβάλει μια αυστηρή ποινή.

Η Κρητικιά διαγωνιζόμενη του Big Brother ξέσπασε κατά πάντων καθώς είναι τόσο απογοητευμένη και δυσαρεστημένη, όπως πρόδωσε η ίδια, με όλους τους συγκατοίκους της.

Έτσι, όχι μόνο έσπρωξε με φωνές την Ραμόνα αλλά μάζεψε την τσάντα της και έφυγε τρέχοντας προς την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι του ΣΚΑΪ! «Ρε άι στο διάολο όλοι σας! Όλοι σας! Στο διάολο να πάτε! Θα με τρελάνετε εμένα ρε! Έτσι μόνο θα το κάνετε ρε; Τα καταφέρατε ρε» σημείωσε μαινόμενη η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο διάολο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

 

Λίγο αργότερα, ωστόσο, έπειτα και από σύσταση του Μεγάλου Αδελφού να φτιάξει ένα χαμομήλι και να ξεκουραστεί για τη νύχτα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατευθύνθηκε στην αγαπημένη της γωνιά στον κήπο δίχως να μιλήσει σε κανέναν συμπαίκτη της.

 

Η στάση της όμως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Μεγάλος Αδελφός να την καλέσει στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου η ίδια απολογήθηκε και αποδέχτηκε τη ποινή που της επιβλήθηκε.

«Άννα Μαρία, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η χθεσινή σου συμπεριφορά είναι μη αποδεκτή. Αντίκειται στους κανονισμούς του Big Brother. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις συνθήκες εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου, τίθεσαι αυτόματα υποψήφια προς αποχώρηση. Ταυτόχρονα, σου αφαιρείται η δυνατότητα της ψήφου για την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας καθώς και η συμμετοχή στη διαδικασία για τη διεκδίκηση του βέτο. Σε περίπτωση που παραμείνεις στο σπίτι του Big Brother, δεν θα έχεις το δικαίωμα να διεκδικήσεις την αρχηγία για μία εβδομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Big Brother.

 

 

Η διαγωνιζόμενη αποδέχθηκε την ποινή της και μάλιστα στην πορεία απολογήθηκε μπροστά στους συμπαίκτες της για τη συμπεριφορά της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!