MEN'S GUIDE

Τα 7 tips για να βελτιωθείς στο στοματικό σεξ

Σχεδόν όλοι οι άνδρες γνωρίζουν πως το στοματικό σεξ, μπορεί να προσφέρει ηδονή στη σύντροφό τους, αλλά μήπως δεν το κάνουν όλοι σωστά;

Σε άρθρο του gr.askmen,com διαβάσαμε πως υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι επιβάλλεται βελτίωση στις επιδόσεις σου, όπως για παράδειγμα ότι δεν δείχνει να το απολαμβάνει, ενώ εκείνη σου ζήτησε να επισκεφτείς το πιο ευαίσθητο σημείο του κορμιού της.

Πώς θα διορθώσεις την κατάσταση και θα μάθεις να παίζεις σωστά μπαλίτσα με την γλώσσα σου στην κάτω περιοχή της; Εύκολα.

Για αρχή, σταμάτα να κάνεις αυτό: Μ’ αρέσει να την ικανοποιώ με τη γλώσσα μου, αλλά προτιμώ να μου το κάνει εκείνη. Είμαι παρτάκιας;

Στη συνέχεια, ακολούθησε τα παρακάτω επτά tips που θα σε βοηθήσουν να γίνεις άσος στο στοματικό σεξ.

Δημιούργησε ατμόσφαιρα

Χαμήλωσε ή σβήσε τα φώτα. Άναψε αρωματικά κεριά. Βάλε μουσική. Πρότεινέ της να απολαύσετε μαζί ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσετε και προσέφερέ της ένα χαλαρωτικό, μασάζ που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις της και θα της ανοίξει την όρεξη για το κυρίως πιάτο.

Φρόντισε να είναι άνετη

Η στάση στην οποία συνήθως οι γυναίκες νιώθουν άνετα, χαλαρά και όμορφα όταν τους κάνουν στοματικό είναι ανάσκελα. Να είναι δηλαδή ξαπλωμένες με την πλάτη στο κρεβάτι ή στον καναπέ ή στο πάτωμα, ανάλογα με τις ορέξεις σας.

Extra tip: Τοποθέτησε κάτω από τη λεκάνη της ένα μαξιλάρι για ευκολότερη πρόσβαση στον κόλπο της.

Μην μπεις κατευθείαν στο ψητό

Ακόμα και το στοματικό σεξ, που συγκαταλέγεται στα προκαταρκτικά, θέλει κι αυτό τα προκαταρκτικά του. Εξερεύνησε το γυμνό κορμί της. Άγγιξέ την σε όλα εκείνα τα σημεία που κάθε γυναίκα θέλει τα δάχτυλά σου και εξέπληξέ την ευχάριστα. Άλλωστε, οι ρώγες της δεν αποτελούν τη μοναδική ερωτογενή ζώνη της.

Αυτοσχεδίασε μέχρι να βρεις τι την ερεθίζει πιο πολύ

Δεν υπάρχει κανόνας στο πώς να χειρίζεσαι τη γλώσσα και το στόμα σου. Το ζητούμενο είναι να αυτοσχεδιάσεις, να δοκιμάσεις διάφορα και διαφορετικά στυλ για να διαπιστώσεις ποιο ή ποια είναι εκείνα που δείχνει να την απογειώνουν. Αν κάτι μπορεί να σε βοηθήσει για να πετύχεις αυτό ακριβώς γρηγορότερα είναι να γνωρίζεις τι εστί κλειτορίδα.

Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά

Άκου τα μουρμουρητά της, τις πνιχτές λέξεις που προσπαθεί να αρθρώσει ή τους σπασμούς στο κορμί της. Αυτά είναι τα σημάδια που αποκαλύπτουν τι την ερεθίζει και τι όχι.

Μην φοβηθείς τον συνδυασμό

Ο ερεθισμός του σημείου G της μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Για να επιταχύνεις τη διέγερσή του, ρίξε στο παιχνίδι εκτός από τη γλώσσα και τα δάχτυλά σου. Συγχρόνισε τις κινήσεις του χεριού και του στόματός σου και μόλις έκανες την κίνηση ματ για την κορύφωσή της.

Το μεγάλο φινάλε

Ένα πράγμα δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να της πεις την ώρα που της κάνεις στοματικό σεξ. «Τελειώνεις μωρό μου;». Μια ερώτηση που θα τη γεμίσει άγχος και θα επιφέρει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην περίπτωση λοιπόν που ενώ έχεις κάνει όλα τα παραπάνω, εκείνη αδυνατεί και πάλι να φτάσει σε οργασμό, τότε μην στραβώσεις και μην ρίξεις το φταίξιμο ούτε σ' αυτήν, αλλά ούτε και σε σένα. Μπορείς να της το συζητήσεις για να μάθεις αν κάνεις κάτι λάθος, που την ενοχλεί και τη φέρνει σε δύσκολη θέση, αλλά μέχρι εκεί. Γενικότερα, μην το κάνεις θέμα, για να μην γίνει θέμα. Πού ξέρεις άλλωστε, την επόμενη φορά μπορεί να την δεις να σπαρταράει από ηδονή στα χέρια σου.

Στην περίπτωση πάλι, που είναι έτοιμη να κορυφωθεί, μην σταματήσεις για κανένα λόγο να κάνεις ό,τι κάνεις. Συνέχισε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!