TV BITS

My Style Rocks: Η Μικαέλα Φωτιάδη δεν εντυπωσίασε με το look της [βίντεο]

Χθες Δευτέρα, μπήκε στο My Style Rocks, η νέα παίκτρια του σόου, που δεν είναι άλλη από την πρώην παίκτρια του GNTM και πρώην εστεμμένη των καλλιστείων Μικαέλα Φωτιάδη. Αλλά στην παρθενική της εμφάνιση στο σόου, δεν κατάφερε να αποσπάσει και πολύ καλές κριτικές.

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι 26 ετών και μητέρα ενός αγοριού. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Κρήτη.

Από τα 17 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η καριέρα της ξεκίνησε από τοπικά καλλιστεία της Κρήτης, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία 21 χρονών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015 και το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Miss Ευρώπη στο Λίβανο. Έγινε ευρέως γνωστή όταν συμμετείχε στο GNTM.

Το πάθος της για το μόντελινγκ και το στιλ ξεκίνησε από τότε που ήταν πολύ μικρή, όμως δηλώνει πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το προσωπικό της στιλ στο ντύσιμο και πιστεύει πως θα τη βοηθήσει το My Style Rocks. Στους κριτές και στις συμπαίκτριές της θέλει να τονίσει πως τόσα χρόνια ως μοντέλο είχε μάθει να τη ντύνουν οι καλύτεροι στιλίστες, τώρα όμως ήρθε η ώρα να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, το My Style Rocks είναι ακόμη μια πρόκληση… και επειδή δεν φοβάται τις προκλήσεις, έρχεται και θα κερδίσει!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Sep 28, 2020 at 7:25am PDT

Είμαι καλά. Λίγο αγχωμένη επειδή είναι η πρώτη μέρα, δεν τα έχω μάθει ακριβώς όλα όσα πρέπει να κάνω, τη σειρά κλπ. Νομίζω, όμως, πως μόλις μου φύγει το άγχος της αρχής θα είμαι οκ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη μόλις συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη στο πλατό. «Αυτό που λέω συνέχεια είναι πως (στο My Style Rocks) την… στιλάρα την έχει η Σοφιάνα! Νομίζω πως συμφωνούν όλοι με αυτό. Για μένα ξεχωρίζει και της το είπα».

«Ο μικρός μου είναι μια με τον μπαμπά του στη Ρόδο, μία με εμένα στην Αθήνα. Τον μοιραζόμαστε λίγο ακόμα, μέχρι να πάει στο δημοτικό, γιατί εκεί θα πρέπει να μείνει σε ένα μέρος» πρόσθεσε με χαμόγελο η νέα διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως η Μικαέλα Φωτιάδη δεν μπήκε… με το δεξί στο My Style Rocks μιας και οι συμπαίκτριες της θεώρησαν κάπως μουντό το στιλ που επέλεξε και απέσπασε μόλις 2,9 στον μέσο όρο της βαθμολογίας. «Δεν είσαι καλά ντυμένη για το My Style Rocks» σημείωσε και η Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!