WOMEN'S GUIDE

H Hailey Bieber μας λέει τα δύο beauty μυστικά της για τα μάτια

Το top model Hailey Baldwin, πλέον είναι η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Justin Bieber και παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον πλανήτη.

Με αφορμή μια νέα συνεργασία της με γνωστό beauty brand, για το λανσάρισμα προϊόντων ομορφιάς για τα μάτια, η Hailey Bieber, μίλησε στο αμερικάνικό περιοδικό Allure για το πως η ίδια φροντίζει τα μάτια της και αποκάλυψε δύο beauty μυστικά της.


Το μοντέλο, είπε πως είτε φορά εξτένσιον - βλεφαρίδες, είτε όχι, επειδή σχεδόν πάντα το βράδυ έχει την τάση να... πλακώνει τα μάτια της στον ύπνο της, φροντίζει το πρωί, να ισιώσει τις βλεφαρίδες της, χτενίζοντας τες με ένα ειδικό βουρτσάκι, ώστε να είναι και πάλι ίσιες και να έχουν φορά προς τα μπροστά και όχι προς τα πάνω ή προς τα μέσα.


Επίσης αποκάλυψε πως από την περίοδο της καραντίνας, άλλαξε την ρουτίνα της στο ντεμακιγιάζ ματιών τα βράδια και πλέον εφαρμόζει τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού για να βεβαιωθεί πως έχει αφαιρέσει κάθε κατάλοιπο μακιγιάζ, σκόνης ή άλλης βρωμιάς.


Συγκεκριμένα, το μοντέλο, αρχικά καθαρίζει τα μάτια της με ένα προϊόν τύπου λοσιόν, όπως τα ντεμακιγιάζ με μικυλλιακό νερό (micellar) και μετά εφαρμόζει και κάποιο ήπιο καθαριστικό που απαιτεί ξέβγαλμα με νερό (όπως καθαριστικά ματιών που κάνουν αφρό) για να αφαιρέσει και κάθε ίχνος λιπαρότητας ή ό,τι δεν έχει αφαιρέσει το πρώτο προϊόν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!