MEN'S GUIDE

Μάθε ποιος "αυστηρός" στυλιστικός κανόνας έχει πλέον πάψει να ισχύει

Είναι αλήθεια πως το ανδρικό ντύσιμο, αλλάζει τους στιλιστικούς κανόνες του με πολύ πιο αργούς ρυθμούς έναντι του γυναικείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποιοι κλασικοί στυλιστικοί κανόνες που σταδιακά εξελίσσονται και χαλαρώνουν και αυτό συνέβη με έναν από τα πιο... αυστηρά styling tips nπου σίγουρα ξέρεις και νομίζεις πως ισχύουν και είναι... απαράβατα.

Για δεκαετίες ίσχυε ο αυστηρός κανόνας, πως η ζώνη σου θα πρέπει να είναι ίδια με τα παπούτσια σου. Για παράδειγμα: μαύρη ζώνη - μαύρα παπούτσια κ.ο.οκ. Αυτό όμως πλέον δεν ισχύει.


Μπορείς να φορέσεις μαύρη ζώνη με καφέ παπούτσια ή το αντίθετο, αρκεί ένα από τα δύο να είναι στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το παντελόνι (π.χ. μαύρο παντελόνι με μαύρη ζώνη).

 


Επίσης ειδικά αν μιλάμε για λευκά sneakers (που πλέον φοριούνται και με smart casual κοστούμι), δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας για το χρώμα της ζώνης.


Βασική προϋπόθεση παραμένει το ότι μιλάμε για δύο αντικείμενα (παπούτσια και ζώνη) που ανήκουν στην ίδια ποιοτική κλίμακα, ώστε η χρωματική αντίθεση να λειτουργεί τελικά υπέρ του στυλ. Αυτό, ωστόσο, που ίσχυε και θα εξακολουθήσει να θέτει τα όρια είναι πως το καφέ με το μαύρο δεν θα ταιριάξουν ποτέ εύκολα στο ίδιο σύνολο, ειδικά όταν μιλάμε για παπούτσια και ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!