WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε ποια δίαιτα ακολουθεί η Βραζιλιάνα καλλονή Gisele

Η Βραζιλιάνα Gisele Bundchen, για χρόνια ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο top model του πλανήτη (μέχρι που την εκθρόνισε η Kendall Jenner) και στα 40 της, έχοντας αποκτήσει δυο παιδιά με το σύζυγό της και διάσημο αθλητή Tom Brady, συνεχίζει να έχει... κορμάρα. 

Η ίδια σε μια πρόσφατη βιογραφία της που προκάλεσε σάλο παραδέχτηκε, πως ειδικά τα χρόνια που ήταν διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret και βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας της, άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα, ενώ είχε μόνο κακές συνήθειες όπως η υπερβολική κατανάλωση καφέ και αλκοόλ.


«Έτρωγα μόνο φιλέτο και πατάτες κάθε βράδυ. Έπινα ένα μπουκάλι κρασί και κάπνιζα, και για πρωινό έπινα ένα καπουτσίνο. Δεν ήταν τόσο καλό»αναφέρει και εξηγεί πως μετά τις κρίσεις πανικού και τα σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε, στράφηκε στη γιόγκα και το διαλογισμό και έκοψε τη ζάχαρη, το αλκοόλ, την καφεΐνη, και τους υδατάνθρακες.


Πλέον εδώ και χρόνια αισθάνεται πως έχει βρει τον καλύτερο εαυτό της και προσέχει πάντα τη διατροφή της, ενώ δεν σταματά να κάνει γιόγκα και διαλογισμό σχεδόν καθημερινά.


Τώρα το πασίγνωστο top model δηλώνει φαν της διαλειμματικής νηστείας. Η ίδια επιλέγει τη δίαιτα 5:2, σύμφωνα με την οποία πέντε ημέρες της εβδομάδας μπορείς να φας οτιδήποτε θέλεις, αρκεί τις υπόλοιπες δύο ο ημερήσιος θερμιδομετρητής να μην ξεπερνάει τις 600 θερμίδες.

Η διατροφή της περιλαμβάνει πολύσπορο ψωμί, μέλι, smoothie με φρούτα εποχής και καφέ χωρίς ζάχαρη.  Το μεσημεριανό της περιέχει καθαρή πρωτεΐνη καστανό ρύζι και βραστά λαχανικά.
Η μέρα της ολοκληρώνεται με μία χορταστική σαλάτα (συνήθως με τόνο και ντομάτα) και μπισκότα βρώμης ή δημητριακών. Σερβίρεται πάντα τέσσερις ώρες. πριν πέσει για ύπνο.

Για ενδιάμεσα σνακ, προτιμάει άφθονα φρούτα και λαχανικά, τα οποία καταναλώνει στη φυσική τους μορφή, αφού θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό ο οργανισμός της εμπλουτίζεται με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται. 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!