MEN'S GUIDE

Ο Ηλίας Γκότσης μας έδειξε τους τύπους φίλων κάθε άντρα [βίντεο]

Ο πρώην νικητής του Survivor και γνωστός persinal trainer, όλο το διάστημα της καραντίνας συνήθιζε να μοιράζεται με τους φαν του tips και βίντεο για να συνεχίσουν να γυμνάζονται από το σπίτι ή στην ύπαιθρο, τώρα που τα γυμναστήρια (και το δικό του) παραμένουν ακόμη κλειστά). Τώρα όμως έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το οποίο ταυτίστηκαν πολλοί άντρες.

Προφανώς τώρα που τα μέτρα που είχαν επιβληθεί στην Ελλάδα, εξαιτίας της πανδημίας σταδιακά... χαλαρώνουν, αλλά οι χώροι εστίασης παραμένουν κλειστοί, ο Ηλίας, δέχεται πια περισσότερες επισκέψεις από φίλους του στο σπίτι (τις προηγούμενες μέρες  τον βλέπαμε μόνο με τον αδελφό του).


Και μάλλον ο Ηλίας, κάθισε και παρατήρησε τη συμπεριφορά των φίλων του όταν πάνε σπίτι του και έτσι έφτιαξε ένα αστείο βίντεο, στο οποίο καταγράφει τους "τύπους φίλων όταν έρχονται στο σπίτι σου".


Έτσι μας δείχνει τον τύπο που ψάχνει το ψυγείο και τη κουζίνα σου για να βρει τι θα φάει, αυτόν που ασχολείται διαρκώς με το κινητό τηλέφωνό του, αυτόν που μιλάει ακατάπαυστα κ.λπ και πολλοί ταυτίστηκαν με τον Ηλία, αλλά και με τους τύπους φίλων που περιγράφει.

Μάλιστα ζήτησε από τους followers του να κάνουν tag κάποιους φίλους τους και να πουν ποιος... τύπος φίλου είναι και έγινε χαμός από σχόλια


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ilias__gkotsis) on May 21, 2020 at 6:30am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!