MEN'S GUIDE

O Drake μας έδειξε το υπερχλιδάτο σπίτι του, αλλά πολλοί το βρίσκουν κιτς

Πολλοί άνδρες, μπορεί να ονειρεύονται να γίνουν πάμπλουτοι και διάσημοι και να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά στην περίπτωση του διάσημου ράπερ Drake, πολλοί σχολιάζουν πως ο πλούτος και η φήμη, δεν εξασφαλίζουν και το "καλό γούστο", αφού χιλιάδες χλευάζουν ως "κιτς" το υπερχλιδάτο σπίτι του Drake.

O διάσημςο ράπερ, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στο Τορόντο του Καναδά, στις κάμερες του περιοδικού AD (Architectural Digest) και σίγουρα όλοι έμειναν άφωνοι με το πόσο εξωφρενικά τεράστιο είναι το σπίτι, αλλά η διακόσμηση δεν άρεσε σε πολλούς.


Το σπίτι έχει συνολική έκταση άνω των 4 645 τετραγωνικών μέτρων (δηλαδή πάνω από 4 στρέμματα σπίτι!) και εκτός από δεκάδες κρεβατοκάμαρες και μαρμάρινα μπάνια, διαθέτει ένα γήπεδο μπάσκετ (ο Drake λατρεύει το ΝΒΑ), στούντιο ηχογράφησης και αχανείς ντουλάπες - δωμάτια, αλλά και βιτρίνες με τα πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και αξεσουάρ του ράπερ, τα οποία "φιγουράρουν" σε διάφορα σημεία του σπιτιού σαν... διακοσμητικά μπιμπελό! 


Με το που εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες από το σπίτι του ράπερ στο Διαδίκτυο, έπεσαν βροχή τα ειρωνικά σχόλια για το κακόγουστο ντεκόρ της έπαυλης του σταρ, με άλλους να λένε πως μοιάζει με ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, άλλους να λένε [ως τους θυμίζει mall κ.λπ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!