MEN'S GUIDE

Νομίζεις πως δείχνεις χάλια λόγω καραντίνας; Δες τα μαλλιά του Σάκη

Με όλα τα κομμωτήρια να είναι κλειστά και με την καραντίνα να σου επιβάλλει να μένεις σπίτι (και να κυκλοφορείς όλη μέρα με τις φόρμες) οι περισσότεροι έχουν αφήσει εντελώς ατημέλητα, ακούρευτα και απεριποίητα τα μαλλιά τους. Και, ναι δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά ακόμη και ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ο γνωστός παρουσιαστής μας έδειξε πως έχουν γίνει τα μαλλιά του, τώρα που μετρά πάνω από δύο εβδομάδες παραμονή στο σπίτι του, αφού είχε μπει αρχικά σε καραντίνα λόγω της συζύγου του και μετά είχε βρεθεί και ο ίδιος θετικός στον κορωνοϊό, τον οποίο ευτυχώς ξεπέρασαν και οι δυο.


Τώρα ο Σάκης μας έδειξε πως έχουν γίνει τα μαλλιά του, τα οποία όλοι ξέρουμε πως πάντα ο παρουσιαστής τα είχε ιδιαίτερα περιποιημένα, επιλέγοντας smart κουρέματα και χρησιμοποιώντας αρκετά προϊόντα styling.


«Μαλλί-Καραντίνα! Πες την αλήθεια...από το 1 μέχρι το 10 σε πόσο χάλια κατάσταση είναι το μαλλί σου?! Εγώ όπως βλέπετε είμαι στο 11!» έγραψε και μας έδειξε τα χάλια μαλλιά του.


Και αν κρίνουμε από τις απαντήσεις των χιλιάδων followers του, σίγουρα δεν είναι ο μόνος με τόσο χάλια μαλλί.


Πάντως θυμίζουμε, πως οι hair experts λένε πως η καραντίνα είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσετε τα μαλλιά σας να "ξεκουραστούν" και να επανέλθει η φυσική υγεία της τρίχας.


Αν πάλι θέλετε οπωσδήποτε κάτι να κάνετε με τα μαλλιά σας, δοκιμάστε να ξυρίσετε το κεφάλι σας.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Apr 2, 2020 at 4:20am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!