MEN'S GUIDE

Χρήσιμα tips για να αποφύγετε την κιτρινίλα στα νύχια

Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι άνδρες που φροντίζουν να κάνουν μανικιρούρ (και πεντικιούρ κάποιοι) για να φροντίζουν τα νύχια τους, και η αλήθεια είναι πως όσο και αν σας ακούγεται ακραίο ένας άνδρας να βάψει τα νύχια του, σίγουρα δεν σας ακούγεται ακραίο να φροντίζει να έχουν υγιή όψη.

Τα νύχια είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν την πρώτη εικόνα που δημιουργούμε σε κάποιον είτε στη δουλειά, είτε στην προσωπική μας ζωή.
Εκτός από το να είναι καθαρά και σωστά κομμένα τα νύχια πρέπει να έχουν και υγιή όψη.
Και ένα από τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνδρες και ειδικά οι καπνιστές είναι η κιτρινίλα στα νύχια.

Δείτε τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε ώστε να διατηρείτε τα νύχια σας πάντα λευκά:

1. Μπορείτε να βουτήξετε τα χέρια σας σε χυμό λεμονιού για λίγο ή να τα περάσετε με λίγο από το χυμό του.

2. Επίσης, πολύ καλή λύση για το κιτρίνισμα νυχιών, είναι το τρίψιμο τους με οδοντόκρεμα.

3. Μια μάσκα με βάση το οξυζενέ, την οποία θα βάλετε στα νύχια σας και θα την αφήσετε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια θα την ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια πάστα από 1 κουταλιά της σούπας οξυζενέ και 2 1/4 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα.

4.Μια ακόμα μάσκα από χυμό λεμονιού και μαγειρική σόδα κάνει θαύματα! Μπορείτε να αναμείξετε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και όση μαγειρική σόδα χρειάζεται ωστέ να μη γίνει πολύ σφιχτή η πάστα. Το μόνο που έχετε και σε αυτή την περίπτωση να κάνετε ειναι να το αφήσετε 5-7 λεπτά πάνω στα νύχια σας.

5.Για τα κιτρινισμένα δάχτυλα και νύχια από τη νικοτίνη του τσιγάρου η λύση είναι πάλι στην πάστα χυμού λεμονιού και σόδας ή εναλλακτικά μπορείτε να τρίψετε τα δάχτυλά σας με μία λεμονόκουπα! Κάνει θαύματα!

Για κανένα λόγο δεν χρησιμοποιούμε χλωρίνη θα μας κιτρινίσει ακόμα περισσότερο τα νύχια και φυσικά θα σκάσει και θα καταστραφεί το δέρμα των δακτύλων μας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!