MEN'S GUIDE

Πράσινο: Το χρώμα που θα αναβαθμίσει το στυλ σου αυτό τον καιρό

Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει το χειμώνα με τα μουντά χρώματα και τα outfits τους κινούνται χρωνατικά στο "safe" τρίπτυχο: μαύρο - γκρι - καφέ. Αν όμως θέλεις να βάλεις χρώμα στα looks χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ, τότε το χρώμα που πρέπει να επιλέξεις είναι το πράσινο.

Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου είναι στη μόδα: από τις πολύ ανοιχτές σχεδόν φλούο μέχρι τις σκούρες - κυπαρισσί, ενώ ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν είναι το γαλαζοπράσινο και συγκεκριμένα το χρώμα που θυμίζει θαμπό σμαραγδί (γνωστό και ως teal)


Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη αποχρώσεις του πράσινου που μπορείς εύκολα να φορέσεις ειδικά αυτή τη περίοδο, σηματοδοτώντας και τ σταδιακή μετάβαση σε ποιο ανοιξιάτικα looks, αφού το πράσινο θα είναι  in fashion και την ερχόμενη σεζόν.


Πώς θα το φορέσεις: Γενικά θυμήσου να αποφεύγεις τα total green outfits και τις πολύ φλούο αποχρώσεις που είναι πολύ εκκεντρικές και δεν μπορούν εύκολα να τις υποστηρίξουν όλοι. Σύμφωνα με τον Chris Hobbs, style editor στο MatchesFashion, «οι πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με το γκρι, από το ανοιχτόχρωμο του πάγου μέχρι το ανθρακί και φυσικά με το σκούρο μπλε». Επίσης ο Hobbs προτείνει: «Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, προτείνονται οι πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το κυπαρισσί. Αντίστοιχα, αν το δέρμα σου έχει σταρένια απόχρωση, προτίμησε το λαδί και το χακί».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!