WOMEN'S GUIDE

H Gwyneth Paltrow μας εξηγεί τι τρώει κάθε μέρα και παραμένει fit

Δεν είναι ανάγκη να σας το πούμε πως η χολιογουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, αφού το brand της Goop φροντίζει πάντα τα προϊόντα του να είναι βιολογικά και να προωθούν το detox, όμως τώρα η σταρ μας είπε ακριβώς τι τρώει κάθε μέρα και στα 47 της χρόνια διατηρεί ένα κορμί που θα ζήλευαν και γυναίκες με τα μισά χρόνια.

Η Gwyneth πρόσφατα πόζαρε για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει λάβει την απόφαση να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με την υποκριτική.


Παράλληλα η σταρ, σε ένα βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του γνωστού περιοδικού αποκάλυψε την καθημερινή διατροφή της.


Η μέρα της ξεκινά κάνοντας πλύσεις στόματος με λάδι καρύδας, ώστε να καταπολεμήσει τα βακτήρια. Στη συνέχεια, η διατροφή που ακολουθεί βασίζεται στη λογική του detox και της κατανάλωσης τροφών υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. 

"Δεν μου αρέσει πολύ το πρωινό", λέει. Αυτός είναι ο λόγος που μετά το oil pulling, πηγαίνει στο γυμναστήριο και στη συνέχεια πίνει ένα smoothie με GoopGlow, μία σκόνη με superfoods, η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα της χάρη στη βιταμίνη C και τα αντιοξειδωτικά που περιέχει. "Είναι κάτι σαν τη δική μου εκδοχή του χυμού πορτοκάλι", εξηγεί.  

Στο δρόμο για το γραφείο, συνήθως πίνει ένα ακόμα smoothie, που αυτήν τη φορά φροντίζει να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη ή καταναλώνει μία πρωτεϊνούχα μπάρα με φυστικοβούτυρο. Γύρω στις 12, τρώει το μεσημεριανό της. "Συνήθως τρώω πιάτα, που θα έβλεπε κανείς στο Goop, όπως μία σαλάτα με κάποια πηγή πρωτεΐνης ή τάκος από χίκαμα", εξηγεί. Πολλές φορές μάλιστα, δοκιμάζει και ιδιαίτερα πιάτα, που φτιάχνουν στα γραφεία του Goop.com, όπως υγιεινά burgers γαλοπούλας, με φύλλα μαρουλιού αντί για ψωμάκια.

Δείτε τι άλλο τρώει κάθε μέρα η Goop στο ακόλουθο βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!