GOSSIP

Τέλος η υποκριτική για την Gwyneth Paltrow - H ίδια εξηγεί το γιατί

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η χολιγουντιανή σταρ Gwyneth Paltrow στο αμερικό περιοδικό Harper's Bazaar και ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο με την υποκριτική.

Στα 47 της χρόνια η Gwyneth, πόζαρε για το τεύχος Φεβρουαρίου του γνωστού περιοδικού και έκανε φανερό σε όλους πως βαρέθηκε το ρόλο της ηθοποιού και πως για την ίδια το κεφάλαιο "ταινίες" έχει κλείσει οριστικά.


Η αλήθεια είναι πως η σταρ πλέον σπάνια εμφανίζεται σε κάποιον κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό ρόλο και η ίδια λέει πως βλέπει παλιές ταινίες της και... αηδιάζει "Κάνω εμετό" λέει η σταρ και προσθέτει πως τα παιδιά της δεν έχουν δει καμιά ταινία της με εξαίρεση τις ταινίες Iron Man.


Και όταν την ρώτησαν αν πιστεύει πως το... μικρόβιο της υποκριτικής πιθανά να επιστρέψει κάποια στιγμή, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική "Ποτέ!" και εξηγεί " Όταν ήμουν ηθοποιός πραγματικά ξεθέωσα τον εαυτό μου. Έφτασα στο σημείο να γυρίζω τρεις με πέντε ταινίες το χρόνο" λέει και εξηγεί πως δεν είχε χρόνο για τίποτα, ενώ θυμάται πως πήρε την απόφαση να σταματήσει την υποκριτική, όταν ήταν έγκυος στη κόρη της και βρίσκονταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Proof και πως τότε είπε "δεν μπορώ να το κάνω αυτό άλλο".



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!