MEN'S GUIDE

Αυτό είναι το νέο αγαπημένο ανδρικό hair trend των σταρ [εικόνες]

Πρόσφατα είδαμε αναρίθμητους σταρ να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί της 77η τελετής απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες και μοιραία πολλοί παρατήρησαν πως μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, έχουν αρχίσει να υιοθετούν ένα ανδρικό hair trend που αναμένεται να κυριαρχήσει το 2020, αλλά δεν είναι... ευρέως αποδεκτό.

Ο λόγος για μια παραλλαγή της χαίτης (ή τα μαλλιά... λασπωτήρα, όπως ειρωνικά τα αποκαλούσαν τις προηγούμενες δεκαετίες, ή αλλιώς τα μαλλιά - κουρτίνα) που στις ΗΠΑ λέγεται "duck tail" δηλαδή ουρά πάπιας.


Πρόκειται για ένα χτένισμα, όπου τα μαλλιά χτενίζονται προς τα πίσω, αλλά το μήκος τους είναι τέτοιο ώστε στο πίσω μέρος της κεφαλής να σχηματίζεται μια μικρή χαίτη.


Αυτό το χτένισμα (και γενικά οι 80s style χαίτες, δηλαδή τα mullets) αναμένεται να είναι το μεγάλο hair trend του 2020 και στους άνδρες και στις γυναίκες, αλλά στην περίπτωση των ανδρών, οι γυναίκες θεωρούν πως αυτό το κάπως ατημέλητο στυλ στα μαλλιά δεν κολακεύει κανέναν. Άλλες πάλι διαφωνούν.


Πάντως ανεξάρτητα από το τι λένε οι γυναίκες, στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, είδαμε τρεις πασίγνωστους και γοητευτικούς σταρ να τολμούν αυτό το hair look.


Πρώτος και καλύτερος ο Brad Pitt, που συχνά πειραματίζεται με τα μαλλιά του.


Το ίδιο hair look είχε και ο νεαρός γόης του Χόλιγουντ, ο 25χρονος Ansel Elgort


Ενώ και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Joker" Joaquin Phoenix  είχε και αυτός αφήσει μια μικρή χαίτη στα σγουρά του μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!