MEN'S GUIDE

Tips για να βρεις ερωτική σύντροφο στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Όλοι θέλουν το νέο έτος να τους βρει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και να περνάνε τέλεια και για πολλούς η καλύτερη αρχή για το νέο έτος, είναι το ξημέρωμα να τους βρει με μια ερωτική σύντροφο πλάι τους. Αν είστε singles τότε δείτε τι πρέπει να κάνετε για να πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες να βρείτε ερωτικό ταίρι τη βραδιά του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι πιθανότητες να κάνετε one night stand το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι μεγάλες, αφού όπως διαβάσαμε στο gr.askmen.com οι έρευνες δείχνουν πως 7 στις 10 γυναίκες ομολογούν ότι θα έκαναν σεξ με έναν άνδρα από την πρώτη νύχτα της γνωριμίας τους, υπό την προϋπόθεση αυτή να γινόταν σε ένα φιλικό σπίτι γιατί έτσι νιώθουν πιο ασφαλείς, όπως συμβαίνει για παράδειγμα, αν είσαι καλεσμένος σε κάποιο ρεβεγιόν ή πάρτι που θα γίνει σε σπίτι φίλων ή σε έναν χώρο που έχει κλείσει η παρέα σου για αυτή τη βραδιά.

Το ίδιο άρθρο δείχνει και τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητες να μη φύγεις μόνος από το πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σεβάσου τον οικοδεσπότη

Σ’ αυτό το σπίτι που ‘ρθατε υπάρχει και ο νοικοκύρης, ο μόνος άνθρωπος ίσως στον οποίο θα είσαι υπόλογος στην περίπτωση που δεν φερθείς σαν κύριος. Και τι σημαίνει αυτό; Αν για παράδειγμα είσαι ο υπέρτατος killer και χτυπήσεις θήραμα μια ώρα αφού κάνεις ποδαρικό στο ρεβεγιόν, δεν την παίρνεις και φεύγετε. Ακολούθως απαγορεύεται να μαγαρίσετε το δωμάτιο των ανήλικων παιδιών του ή να καταλύσετε στην τουαλέτα (ειδικά αν το σπίτι έχει μια θα προκαλέσετε ένα πολύ ενοχλητικό μποτιλιάρισμα). Οφείλεις να κρατήσεις τους τύπους και να σεβαστείς εκείνον που σε προσκάλεσε αυτή την ιερή νύχτα, όχι να ξεμοναχιάζεις τις καλεσμένες του.

Remaining Time-0:11
Fullscreen
Mute

Εντόπισε το στόχο

Είναι τουλάχιστον γελοίο να παίζεις ταυτόχρονα με πολλές και να «κανονίσεις» όποια σου κάτσει, λες και το ρεβεγιόν είναι νυφοπάζαρο. Εστίασε σε μια, παίξε διακριτικά σε φιλικό τόνο κι αν δεν τσουλήσει, προχώρα στην επόμενη. Δεν υπάρχει λόγος να χαραμίσεις αυτό το βράδυ γδύνοντας με τα μάτια σου κάποια που δεν θέλει να μετατρέψει την εν λόγω αναφορά σε κυριολεξία. Αν έχεις σωστή κρίση ώστε να διακρίνεις με ποια από τα υποψήφια θηράματα μοιράζεστε τα ίδια σχέδια για τη βραδιά που μόλις άρχισε, δεν θα ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα.

Μην τα «τσούξεις»

Ένας στους τρεις άνδρες πίνει τόσο πολύ τη βραδιά του ρεβεγιόν ώστε εκτός από τη φήμη του να διακινδυνεύει και τη στύση του. Πόσο σοβαρά μπορεί να σε πάρει όταν σε δει «πίτα»; Κρίμα δεν είναι να έχεις κοπιάσει για να τη ρίξεις και τελευταία στιγμή να εμφανίζεται τεχνικό πρόβλημα; Όπως έχουμε ξαναπεί το αλκοόλ χαλαρώνει και διώχνει τις αναστολές, αλλά αν το παρακάνεις οι συνέπειες μπορεί να αποβούν μοιραίες. Από την άλλη, αμαρτία δεν είναι να ξυπνήσεις και να μην θυμάσαι τίποτα; Μη δοκιμάσεις τις αντοχές σου αυτή τη νύχτα. Πιες με μέτρο.

Παίξε με μυαλό

Μόλις γνωριστήκατε, σωστά; Μη δείξεις ούτε λεπτό ότι βιάζεσαι να ξεμοναχιάσεις και φρόντισε να κρύψεις την ανυπομονησία σου διασκεδάζοντάς την. Μόνο αν νιώσει ότι η παρουσία σου την κάνει να περνάει καλά θα ενδώσει στη συνέχεια. Η πίεση δίνει πάντα αρνητικούς πόντους. Ανεξάρτητα από το βαθμό της αυτοπεποίθησής σου, απαιτείται μια σχετική προσπάθεια. Έτσι κι αλλιώς, η πιο σημαντική επιτυχία σου είναι να την οδηγήσεις εκεί δίνοντάς την εντύπωση ότι είναι δική της απόφαση...

>>> Τα μυστικά της γλώσσας του σώματος που κάθε άντρας πρέπει να ξέρει

Κάνε μια στάση

Και να λοιπόν που φύγατε παρέα από το πάρτι και τώρα τρέχετε σφαίρα προς αναζήτηση του ιδανικού μαλακού στρώματος πάνω στο οποίο θα γίνει η εορταστική ένωσις. Είσαι σίγουρος ότι αυτό θέλει; Ποτέ, γι' αυτό κόψε ταχύτητα. Δείξε χαλαρός και πρότεινέ της να πάτε για μια βόλτα στη στολισμένη πόλη. Δεν την βολεύουν τα τακούνια στο περπάτημα; Πηγαίνετε για ένα τελευταίο ποτό κάπου που να ξέρεις ότι θα βρεις φίλους σου και θα περάσετε καλά. Ακόμα καλύτερα, πηγαίνετε κάπου για πρωινό.

Μη βιαστείς

Στο μυαλό ενός σοβαρού άνδρα το one night stand δε μεταφράζεται ως μια ξεπέτα στα γρήγορα. Το σεξ αποτελεί ιεροτελεστία ακόμα κι αν είναι υπόθεση μεταξύ δυο σχεδόν άγνωστων παρτενέρ. Γι' αυτό λοιπόν όταν θα μπείτε στο σπίτι σου / της, κάνε μια σύντομη στάση στον καναπέ για λίγη κουβεντούλα, η οποία σύντομα θα δώσει τη σκυτάλη στη γλώσσα του σώματος. Όταν το πράγμα αρχίζει να φουντώνει, ήρθε επιτέλους η ώρα να πάτε στο κρεβάτι. Ειδικά στην περίπτωση που έχετε βρεθεί στο σπίτι σου, μην κάνεις το λάθος να συνεχίσεις στον καναπέ γιατί η φάση μυρίζει «προχειροδουλειά» στα γρήγορα. Ο τζέντλεμαν δεν ξεχνάει ποτέ τους τρόπους του, ακόμα και στις πιο εξαιρετικά «αντίξοες» συνθήκες. Είναι θέμα υστεροφημίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!