MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε κάτι που πρέπει να ξέρεις για τα χείλια των γυναικών

Πολλοί άνδρες θα εύχονταν να μπορούσαν να γνωρίζουν κάθε φορά που φλερτάρουν μια γυναίκα, αν αυτή θα είναι... εκρηκτική ερωτική σύντροφος στο σεξ, πριν καν έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί της. Και τώρα μια έρευνα αποκαλύπτει πως τα χείλια μιας γυναίκας μαρτυρούν πολλά για τους... οργασμούς της!

Συγκεκριμένα το σχήμα των χειλιών μιας γυναίκας μπορεί να αποκαλύψει την πιθανότητα να έχει αυτή η γυναίκα πιο εύκολα κολπικό οργασμό.

Αυτό ισχυρίζεται έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα μιας online έρευνας που ρώτησε 258 γυναίκες για το σχήμα των χειλιών τους, καθώς και για την “ικανότητά” τους να βιώνουν κολπικό οργασμό.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr οι γυναίκες με έντονη “λακουβίτσα” στο σχήμα του άνω χείλους (το χαρακτηριστικό σημείο στο χείλος, ακριβώς κάτω από την μύτη, που έχουν όλοι οι άνθρωποι) έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κολπικό οργασμό!

Πώς μπορεί αυτό το σημάδι να “προβλέψει” την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό; Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτή η σύνδεση σχετίζεται με τον τρόπο που μεγαλώνει και παίρνει σχήμα το έμβρυο μέσα στην μήτρα, πριν καν γεννηθούμε!

Μέσα στην μήτρα, εκείνα τα νευρωνικά κυκλώματα που ορίζουν το σχήμα του προσώπου (με επίκεντρο το σημείο αυτό στο άνω χείλος), μπορεί επίσης να διαμορφώσουν τους νευρώνες στα γεννητικά όργανα, που επηρεάζουν τον κολπικό οργασμό, σύμφωνα με έναν εκ των συγγραφέων της έρευνας, δρ Miguel Costa.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!