MEN'S GUIDE

Total black: To fashion trend που θα λατρέψει φέτος κάθε άντρας [εικόνες]

Η μονοχρωμία και τα tonal outfits (δηλαδή εμφανίσεις στους τόνους μιας μονοχρωματικής παλέτας) είναι δύο από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν και δεν υπάρχει πιο "ασφαλές" χρώμα από το μαύρο, για να ακολουθήσει κανείς αυτό το fashion trend.

Σύμφωνα με το The Trend Spotter τα total black outfits φέτος το χειμώνα θα κυριαρχούν στην ανδρική μόδα.


Και όταν λέμε total black εννοούμε να είναι όλα μαύρα: από τα ρούχα μέχρι τις κάλτσες, τα αξεσουάρ και τις γραβάτες.


Μάλιστα ενώ πολλοί έχουν συνδυάσει το μαύρο χρώμα με βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις, φέτος μπορούν να ντύνονται στα μαύρα από το πρωί.


Απλά επενδύστε σε ένα μαύρο πανωφόρι, που είναι και διαχρονικά fashion items (καμπαρντίνα, παλτό, μπουφάν κ.λπ) σε μαύρα jeans ( παντελόνι και τζάκετ) και σε μαύρα πουκάμισα, t shirts και μπορείτε να κάνετε αναρίθμητους συνδυασμούς.


Φυσικά στη ντουλάπα σας, σίγουρα θα υπάρχει και ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, που μπορείτε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τους ανάλογους συνδυασμούς να το χρησιμοποιήσετε για πρωινά smart casual looks, ή για βραδινές και πιο επίσημες total black εμφανίσεις.

Και μην ξεχνάτε πως και το μαύρο έχει αποχρώσεις, οπότε μπορείτε να κάνετε tonal looks συνδυάζουν σκουρόχρωμα και ανοιχτόχρωμα μαύρα ρούχα, αλλά και με items στις αποχρώσεις του γκρι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!