WOMEN'S GUIDE

Tα fitness μυστικά της Taylor Swift είναι απλά και μπορείς να τα ασπαστείς και εσύ

Πριν από λίγες μέρες η 29χρονη ποπ σταρ Raylor Swift θριάμβευσε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (AMAs) σαρώνοντας ξανά τα βραβεία και σπάζοντας πλέον το ρεκόρ του Michael Jackson, ενώ κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει ένα βραβείο ή να κάνει μια live performance έδειχνε απλά άψογη!

Και ίσως κανείς φαντάζεται πως μια σταρ αυτού του μεγέθους έχει εμμονές με το σώμα της, τη διατροφή και τη γυμναστική. Όμως η Taylor δεν είναι τέτοιος τύπος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Taylor γυμνάζεται συστηματικά όχι όμως γιατί ανησυχεί για το κορμί της, αλλά γιατί θέλει να έχει αντοχές όταν βρίσκεται επί σκηνής και χορεύει και τραγουδά.
Και δεν τις αρέσει να πειραματίζεται με διάφορες μεθόδους, ούτε ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο Το μόνο που κάνει είναι να τρέχει.

«Δεν μου αρέσει καμία άλλη γυμναστική. Μόνο το τρέξιμο. Μάλλον επειδή μπορώ να ακούω ταυτόχρονα μουσική και να έχω ατελείωτη λίστα με νέα τραγούδια. Είναι σαν να κουβαλάς παντού το γυμναστήριό σου» έχει δηλώσει η νεαρή σταρ.

Παράλληλα τονίζει πως τρέχει κάθε μέρα, αλλά παραδέχεται πως όταν κουράζεται πολύ επιτρέπει στον εαυτό της να μη γυμναστεί μέχρι και δύο μέρες!

Με τον ίδιο μη εμμονικό τρόπο φροντίζει και τη διατροφή της: . «Καταρχάς, πίνω δέκα μπουκάλια νερό την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Σαλάτες, γιαούρτια, σάντουιτς και όχι ροφήματα με ζάχαρη. Δε φτιάχνω όμως πολλούς κανόνες. Νομίζω ότι έτσι θα τρελαθώ» λέει.... Τόσο απλά!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!