MEN'S GUIDE

Το 5 o' clock μούσι είναι στη μόδα και μπορείς εύκολα να το αποκτήσεις [εικόνες]

Από γκριζομάλληδες middleaged αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο George Clooney, μέχρι νεαρούς ξανθούς σταρ όπως ο Σουηδός ηθοποιός Alexander Skarsgård, χιλιάδες celebrities έχουν υιοθετήσει πια το 5 o ' clock beard που παραμένει ένα από τα πιο μοδάτα γένια που μπορείς να αποκτήσεις!

Το όνομά του ρο δανείζεται από την ώρα (5) που υποτίθεται πως είναι πιο πιθανό να το δεις, αφού στην ουσία αυτό το στυλ γενειάδας θυμίζει πολύ ένα αξύριστο πρόσωπο. Πρόκειται για ένα καλοσχηματισμένο και διακριτικό μούσι για όσους δεν νιώθουν άνετα με μία μακριά γενειάδα, ούτε όμως με ένα πρόσωπο-γυαλί. Είναι επίσης μία καλή επιλογή στην περίπτωση που οι τρίχες σου καθυστερούν πολύ να αναπτυχθούν συγκριτικά.


Το συγκεκριμένο στυλ σε μούσι είναι γνωστό και ως μούσι δύο ημερών, αφού περίπου τόσο χρειάζεται σε πολλούς άντρες για να μεγαλώσουν οι τρίχες τους και να το αποκτήσουν. Φυσικά, αυτό είναι σχετικό αφού και ο ρυθμός ανάπτυξης της τριχοφυΐας προσώπου και η πυκνότητα διαφέρει από  άντρα σε άντρα.


Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για το τέλειο μούσι για όσους θέλουν να επιλέξουν την τάση του "επιμελούς ατημέλητου" στυλ και του smart casual στο ντύσιμο.


Παράλληλλα το μεγάλο του ατού, είναι πως προσφέρει μια... σκίαση στο πρόσωπο που τονίζει τις γωνίες και κολακεύει τον κάθε άνδρα.

 


Για να το αποκτήσετε απλά θα πρέπει να αφήσετε αξύριστα τα γένια σας για περίπου 2 μέρες και μετά απλά θα τα τριμάρετε με τη μηχανή. Μην ασχολείστε πολύ με το να είναι... αλφαδιασμένο το μήκος της τρίχας σε όλο το πρόσωπο και μην κάνετε περιγράμματα. Τη μόνη περιοχή που θα πρέπει να ξυρίσετε εντελώς είναι η γραμμή στο λαιμό σας, εξαφανίζοντας τρίχες που φυτρώνουν κάτω από το neckline

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!