MEN'S GUIDE

Μάθε πως οι μηροί σου βοηθούν στο να αποφύγεις τη πρόωρη εκσπερμάτιση

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα πρόβλημα που κάνει συχνά την εμφάνισή του στην ερωτική ζωή των ανδρών.

Υπάρχουν πολλοί τύποι πρόωρης εκσπερμάτισης και πολλές αιτίες που την προκαλούν.


Σε γενικές γραμμές όσοι εμφανίζουν "χρόνια" πρόωρη εκσπερμάτιση θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του προβλήματός τους, ενώ όσοι εμφανίζουν ξαφνικά το πρόβλημα θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα αίτια που το προκαλούν μπορούν να είναι και ψυχολογικά (άγχος, στρες κ.λπ) και σωματικά (παθήσεις όπως ο προστάτης ή ο υπερθυρεοειδισμός μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη εκσπερμάτιση) ενώ και η χρήση ναρκωτικών ουσιών ή η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορούν να συμπεριληφθούν στα αίτια αυτού του προβλήματος.


Οι ειδικοί σε θέματα σεξ προτείνουν στους άνδρες που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά εμφανίζουν πρόωρη εκσπερμάτιση να προσπαθήσουν την ώρα της σεξουαλικής επαφής να είναι ήρεμοι κυρίως με το να ελέγχουν την αναπνοή τους, αποφεύγοντας τις κοφτές ανάσες, ακόμα και να σκέφτονται απλά ή ακόμα και ελαφρώς δυσάρεστα πράγματα ώστε να καθυστερήσουν να έρθουν σε κορύφωση!


Υπάρχει όμως και ένα άλλο κόλπο που προτείνουν οι ειδικοί που διαβάσαμε στο yegiamou.gr και μπορεί να το κάνει κανείς με τους μηρούς του! Συγκεκριμένα προτείνουν  κατά τη διάρκεια της επαφής,  να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους μηρούς μεταξύ τους και να παραμείνετε σε αυτή τη στάση ώσπου να νιώσετε την πίεση της επερχόμενης εκσπερμάτισης να υποχωρεί. Μάλιστα το να κάνετε παράλληλα... ελαφρώς δυσάρεστες σκέψεις βοηθά ακόμα περισσότερο!



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!