MEN'S GUIDE

Δύο πράγματα που ίσως δεν ξέρατε πως αυξάνουν τη ροή αίματος στο πέος

Οι στυτικές δυσλειτουργίες δεν είναι καθόλου σπάνιες και πολλοί καταφεύγουν σε φαρμακευτικά σκευάσματα για να τις αντιμετωπίσουν. 

Είναι γνωστό πως η στύση απαιτεί τη σωστή αιμάτωση του πέους και για να δημιουργηθεί μια καλή στύση είναι απαραίτητη η ροή περίπου 130 ml αίματος. 


Η αύξηση της ροής του αίματος, είναι αυτή που συχνά επιτυγχάνουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν οι άνδρες με στυτικές δυσλειτουργίες.


Ωστόσο υπάρχουν και "φυσικοί τρόποι" για να πετύχει κανείς το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την αύξηση της ροής αίματος στο πέος.


Για παράδειγμα το αμερικανικό Ίδρυμα Θεραπείας για την Οσμή και την Γεύση αποκάλυψε το 1955 ότι η μυρωδιά των ντόνατς και η  κατανάλωση μαύρης γλυκόριζας αυξάνει τη ροή του αίματος προς στο πέος κατά 32%. 


Ωστόσο πριν αρχίσετε να τρώτε... γλυκόριζα με τις χούφτες είναι χρήσιμο να γνωρίσετε πως ενώ πρόκειται για ένα φυτό με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, η υπερβολική κατανάλωσή του μπορεί να επιφέρει πολλές παρενέργειες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

ο υπουργείο υγείας των ΗΠΑ με οδηγία που εξέδωσε τον Οκτώβριο του 2011, προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι η κατανάλωση άνω των 56 γραμμαρίων την ημέρα επί τουλάχιστον 2 εβδομάδες, μπορεί να προκαλέσει υποκαλιαιμία και καρδιακή αρρυθμία, ιδιαίτερα σε ενήλικες ηλικίας 40 ετών και άνω.

Η γλυκόριζα περιέχει μια ουσία που ονομάζεται γλυκυρριζίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την πλειοψηφία των παρενεργειών. Πολλές εταιρείες κατεργασίας αφαιρούν την γλυκυρριζίνη από την γλυκόριζα, δημουργώντας το ασφαλέστερο προϊόν deglycyrrhizinated γλυκόριζα (DGL). Είναι αμφίβολο όμως εάν οι θεραπευτικές δράσεις με την επεξεργασία αυτή δεν εξασθενούν.

Από την άλλη τα ντόνατς είναι σίγουρα πιο... αθώα, αλλά σίγουρα θα σας επιβαρύνουν με πολλές θερμίδες αν τα τρώτε και δεν τα μυρίζετε μόνο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!