MEN'S GUIDE

Μελαχρινές, καστανές, ξανθιές, κοκκινομάλλες: Έρευνα έδειξε πως διαφέρουν στο σεξ

Λένε πως οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, αλλά άλλοι προτιμούν τις μελαχρινές, τις κοκκινομάλλες ή ακόμα και αδιαφορούν για το χρώμα μαλλιών μιας γυναίκας. Όμως μια νέα μελέτη έδειξε πως τελικά το χρώμα μαλλιών μιας γυναίκας συνδέεται με διαφορετικές προτιμήσεις και συμπεριφορές στην ερωτική ζωή τους.

Η εταιρεία προφυλακτικών Skyn παρουσίασε την ετήσια έρευνά της για την ερωτική ζωή (2019 Intimacy Survey) και φέτος εστίασε στους millenials (όσους γεννήθηκαν από το 1990 μέχρι το 2000) και τη λεγόμενη γενιά Ζ (όσους γεννήθηκαν μετά το 2000) και τα πορίσματα της νέας μελέτης είναι ενδιαφέροντα.

Συνολικά στη μελέτη συμμετείχαν 1000 άτομα ηλικίας 18 έως και 30 ετών (άνδρες και γυναίκες) που κλήθηκαν να απαντήσουν μια σειρά από ερωτήσεις για την ερωτική ζωή τους και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.


Και ένα από τα ευρήματα της μελέτης αναφέρεται στις σεξουαλικές συνήθειες γυναικών με διαφορετικό χρώμα μαλλιών.


Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα οι κοκκινομάλλες προτιμούν να κάνουν στοματικό σεξ από το να κάνει κάποιος στοματικό σεξ σε αυτές!


Επίσης η έρευνα έδειξε πως το 43% των γυναικών με σκούρα/ μαύρα μαλλιά δήλωσε πως έχει πολλαπλούς οργασμούς όταν κάνει σεξ, ενώ το 21% των γυναικών που είναι καστανές παραδέχτηκε πως αυτοικανοποιείται ερωτικά πέντε ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα.


Τέλος το 88% των ξανθών γυναικών δήλωσε πως θεωρεί απαραίτητα τα προκαταρκτικά στο σεξ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!