MEN'S GUIDE

Αυτό που αμελούν να κάνουν πολλοί άντρες και τα μούσια τους δείχνουν χάλια

Πλέον οι περισσότεροι άντρες έχουν ή μούσια ή ακόμα και γενειάδες, αφού η μόδα ενθαρρύνει την... τριχοφυία στο πρόσωπο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι γνωρίζουν πως να περιποιούνται τα γένια τους.

Εκτός από το γεγονός πως πολλοί άντρες ξεχνούν πως τα γένια τους χρειάζονται συχνό τριμάρισμα, χτένισμα (αν είναι μακριά) και φυσικά πλύσιμο, ακόμα και πολλοί από αυτούς που θυμούνται να κάνουν όλα όσα αναφέραμε, ξεχνούν να κάνουν κάτι πολύ βασικό, που όμως αλλάζει όλη την εικόνα του προσώπου σου: το να κάνουν σωστό... σβήσιμο στο λαιμό.


Αν αφήσεις τις τρίχες σου... ατίθασες κάτω από το πηγούνι σου (επειδή ίσως δεν τις βλέπεις εσύ;) το θέαμα είναι απλά αποκρουστικό και ακόμα και το πιο περιποιημένο μούσι, χωρίς το σωστό σβήσιμο, μοιάζει εντελώς ατημέλητο.


Για να λύσεις το όλο θέμα ακολούθησε τις συμβουλές που διαβάσαμε στο gr.askmen.com και δες τις φωτογραφίες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις που θα πρέπει να θέσεις τα κάτω όρια στα μούσια σου.

Κάνε ένα σβήσιμο σε σχήμα U: Φρόντισε η μία άκρη του U κατά μήκος του σαγονιού να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο και να είναι ένα περίπου δάκτυλο πάνω από το μήλο του Αδάμ. Στη συνέχεια, ό,τι περισσεύει το ξυρίζεις, ακολουθώντας τη νοητή αυτή γραφή που μόλις σχημάτισες.

Και να θυμάσαι, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου, πρέπει να δίνεις και το σωστό σχήμα στο μούσι σου. Δηλαδή, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, προτίμησε ένα τετράγωνο σβήσιμο , ενώ στην περίπτωση που έχεις έντονες γωνίες, καλό θα ήταν να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πιο στρογγυλεμένο σβήσιμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!