MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε δυο στάσεις στο σεξ που απεχθάνονται πολλές γυναίκες

Σίγουρα έχεις καταλάβει πως τα... γούστα των ανδρών και των γυναικών στο σεξ δεν ταυτίζονται απόλυτα και αυτό φυσικά ισχύει και για τις στάσεις του σεξ. Και μια έρευνα φρόντισε να αποκαλύψει τις δυο στάσεις που οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν πως δεν τους αρέσουν καθόλου και υπάρχει και εξήγηση (και λύση) για αυτό.

Η  έρευνα έγινε από το περιοδικό Women's Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων και το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. 

Ο λόγος είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου.

 

Για αυτό άλλωστε στη δεύτερη θέση με τις στάσεις που δεν αρέσουν στις γυναίκες, βρέθηκε το doggy style (στα τέσσερα) όπου το 28% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως δεν τους αρέσει και εξήγησαν πως και πάλι τις ενοχλεί η έλλειψη οπτικής επαφής με το σύντροφό τους.

 

Αν πάλι αυτές οι δυο στάσεις είναι από τις αγαπημένες σου και θέλεις να τις απολαμβάνει και η σύντροφός σου, μια από τις λύσεις που προτείνουν οι sex experts είναι ο καθρέφτης που εξασφαλίζει στη γυναίκα την οπτική επαφή που επιθυμεί να έχει την ώρα της σεξουαλικής επαφής με το σύντροφό της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!