MEN'S GUIDE

Τα 4 tips που αξίζει να ακολουθήσεις στα dating apps

Τα sites γνωριμιών και τα dating apps διαρκώς πληθαίνουν, καθώς εκατομμύρια singles ανά τον κόσμο καταφεύγουν στο Διαδίκτυο για να κάνουν από "χαλαρές" ερωτικές γνωριμίες, μέχρι να βρουν το ταίρι της ζωής τους.

Αν και εσύ είσαι single και θέλεις να είσαι βέβαιος πως όταν ανεβάσεις το προφίλ σου σε ένα site ή app γνωριμιών και ειδικά όταν θα αρχίσεις να επικοινωνείς με γυναίκες που σε ενδιαφέρουν, θα έχεις... σουξέ, τότε μάθε ποια είναι τα μυστικά των ανδρών που πραγματικά έχουν μεγάλη επιτυχία σε ένα τέτοιο site γνωριμιών.

Tο site online γνωριμιών Zoosk συγκέντρωσε τις καλύτερες και πιο αποδοτικές... τακτικές που ακολουθούν οι single τύποι που έχουν τις περισσότερες... επιτυχίες στο διαδικτυακό dating.

Αυτές οι "τακτικές" δημοσιεύτηκαν  στο βρετανικό AskMen και είναι χρήσιμες σε όσους ασχολούνταια με τα dating apps και αναζητούν ερωτικές συντρόφους.


1. Βάζουν ολόσωμες φωτογραφίες

Όπως και εσύ θες να θαυμάζεις στο σύνολο μια γυναίκα έτσι και εκείνες θέλουν να έχουν γενική εικόνα. Κοινώς ολόσωμες φωτογραφίες. Σύμφωνα με το Zoosk, τα προφίλ με φωτογραφίες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία (και δεν εννοώ οι γυμνές) λαμβάνουν 203% περισσότερα μηνύματα από εκείνα που μπορεί να δείχνουν μόνο πρόσωπο ή ένα μέρος μόνο του σώματος. Μην κάνεις το λάθος, όμως, να βάλεις καμιά φωτογραφία με άλλα 10 άτομα απλά και μόνο γιατί είναι ολόσωμη. Το να φαίνεται έστω και ένα μόνο πρόσωπο εκτός από σένα στη φωτογραφία μειώνει κατά 42% τα μηνύματα που θα λάβεις, σύμφωνα με την έρευνα του Zoosk. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι οι άντρες που βάζουν φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους δέχονται 19% παραπάνω μηνύματα.

Η γυναικεία ματιά: Βλέποντας μια τέτοια φωτογραφία η γυναίκα συνήθως θα απολαύσει τη θέα ενός γυμνασμένου κορμιού, με μια μικρή ανακούφιση που δεν είναι κάποια selfie μπροστά σε καθρέφτη. Κάτι τέτοιο αποπνέει ωραιοπάθεια ενώ αντίθετα μια φωτογραφία σε ένα ωραίο περιβάλλον, όπως καλή ώρα ένας ζωολογικός κήπος μπορεί να δώσει ιδέα για ένα ωραίο ραντεβού από κοντά.

2. Ξέρουν ποια χαρακτηριστικά να τονίσουν

Υπάρχουν μερικές λέξεις που αν εντάξεις στην περιγραφή του προφίλ σου, σίγουρα η απήχηση που θα έχεις θα είναι μεγαλύτερη. Το «γέλιο» είναι μια απ' αυτές, ανεξάρτητα αν είσαι κάποιος που κάνει τους άλλους να γελάνε ή απλά επιθυμείς το γέλιο στη ζωή σου. Εξίσου αποδοτικές θα σου φανούν και οι λέξεις «ειλικρινής» και «υγιής» αφού σύμφωνα με την έρευνα αυτά τα προφίλ δέχονται περισσότερα μηνύματα.

Η γυναικεία ματιά: Ένα προφίλ που χαρακτηρίζεται από «ειλικρίνεια» τραβάει πιο εύκολα την προσοχή μιας γυναίκας. Αρκεί να φαίνεται αληθινό και όχι να προσπαθείς με άσκοπα λόγια να αποδείξεις πόσο αγαπάς την αλήθεια.

3. Στέλνουν μήνυμα την κατάλληλη στιγμή

Κατανοώ ότι μπορείς να σκέφτεσαι πιο έξυπνα μηνύματα το πρωί ή το απόγευμα, αλλά σύμφωνα με το Zoosk η καλύτερη ώρα για να στείλεις σε κάποια που σου αρέσει είναι μεταξύ 21:45 με 23:00. Ο λόγος είναι ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα της ημέρας επιλέγουν οι περισσότερες να συνδεθούν. Οι άντρες, απ' την άλλη μεριά, συνήθως κάνουν log out γύρω στις 22:00, άρα κακός συγχρονισμός.

Η γυναικεία ματιά: Ένα μήνυμα που δείχνει ότι έχεις διαβάσει μερικά πράγματα για εκείνη σίγουρα θα της κάνει καλή εντύπωση και έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα ξαναπείτε.

4. Γράφουν τόσο - όσο

Όταν πρόκειται να στείλεις μήνυμα για πρώτη φορά σε ένα υποψήφιο ταίρι έχει μεγάλη σημασία το τι θα γράψεις και πόσο μεγάλο θα είναι το μήνυμα. Μην μείνεις σε ένα σκέτο «γεια» αλλά μην στείλεις και ολόκληρο μανιφέστο με τις απόψεις σου. Σύμφωνα με το Zoosk το ιδανικό μήνυμα έχει 61-69 χαρακτήρες. Σε ένα τέτοιο μήνυμα οι πιθανότητες απάντησης είναι 15% περισσότερες από ένα κοφτό μήνυμα.

Η γυναικεία ματιά: Ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα που θα δείχνει ότι είσαι διαβασμένος για εκείνη αλλά θα δίνει και μια εικόνα της προσωπικότητας σου θα την ιντριγκάρει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!