MEN'S GUIDE

Γυμνάσου όπως ο... Lucifer [βίντεο]

O Ουαλός ηθοποιός Tom Ellis, στα 40 του χρόνια δείχνει να είναι στη καλύτερη φάση της ζωής του, αφού έγινε παγκοσμίως διάσημος ως "Lucifer" και πρόσφατα έκανε ένα δεύτερο γάμο και δηλώνει τρισευτυχισμένος. Και μολονότι έπαψε να είναι εργένης, συνεχίζει να φιγουράρει στις λίστες με τους χολιγουντιανούς σταρ που λατρεύουν οι γυναίκες.

Και η αλήθεια είναι πως με τη τηλεοπτική σειρά Lucifer, o Tom Ellis, μας χάρισε έναν από τους πιο γοητευτικούς... σατανάδες της μικρής οθόνης και πολλές ζήλεψαν το καλλίγραμμο κορμί του. Μάλιστα πολλοί σχολιάζουν πως το κορμί του Ellis, είναι ακριβώς αυτό που οι περισσότερες γυναίκες σε παλαιότερες έρευνες έχουν περιγράψει ως "τέλειο", αφού είναι καλογυμνασμένο, με μεγάλο φάρδος στους ώμους, χωρίς πολύ μεγάλα... μούσκουλα και γενικά θυμίζει το λεγόμενο "σώμα του κολυμβητή".


Ο ίδιος ο 40χρονος ηθοποιός, πρόσφατα μίλησε στην κάμερα του περιοδικού Men's Health των ΗΠΑ και εξήγησε ο ίδιος πως προπονείται για να είναι ο Lucifer και αναλύει βήμα βήμα τη προπονητική του ρουτίνα και τα μυστικά της γυμναστικής του καθώς ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του Lucifer.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!