MEN'S GUIDE

Οι 5 (χειρότεροι) τραυματισμοί που μπορεί να πάθει το πέος ενός άντρα

Κάθε άντρας τρέμει και μόνο στην ιδέα πως θα πάθει κάτι το πέος του, αλλά καλό είναι να γνωρίζει ποιοι είναι οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί που... απειλούν την "ευαίσθητη" περιοχή του.

Και ένα άρθρο του gr.askmen,com παρουσιάζει 4 τέτοιους τραυματισμούς, που μακάρι να μην τους πάθετε, αλλά σίγουρα είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα πάντα για αυτούς.

Κάταγμα

Το πιο συνηθισμένο τραύμα που συναντά ο Jesse N. Mills, βοηθός καθηγητή Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή του UCLA, είναι το κάταγμα του πέους. «Αυτό γίνεται όταν ο άντρας σκίζει την εξωτερική επιφάνεια του πέους του κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς χτυπά το διεγερμένο μόριο του στον κόλπο της συντρόφου του. Συνήθως συμβαίνει όταν η γυναίκα είναι από πάνω και κάθεται με ορμή πάνω στο πέος», εξηγεί ο γιατρός. Επίσης απ' την εμπειρία του έχει παρατηρήσει ότι πιο συχνά συμβαίνει όταν ένας απ' τους δύο / ή και οι δύο βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ, οπότε δεν ελέγχουν τόσο τις ορμές τους.

Κράμπα

Αν μέχρι τώρα νόμιζες ότι το χειρότερο timing για να σε πιάσει κράμπα είναι ενώ κολυμπάς κάνεις λάθος. Κράμπα μπορεί να συμβεί και στη βουβωνική χώρα, και είναι πολύ επίπονη, όπως εξηγεί ο ουρολόγος Michael P. Zahalsky. Κατά την εμπειρία του είναι πιο πιθανό να συμβεί κατά τη διάρκεια του doggy style. Η υπερβολική κίνηση στους γοφούς μπορεί να προκαλέσει τέτοιο οίδημα όπως μια μπουνιά.

ί

Πριαπισμός

Ένα περιστατικό που θυμάται ο Dr Jamin Brahmbhatt, με ειδικότητα στην Ουρολογία επίσης, ήταν ενός 42χρονου άντρα με 20 ώρες στύση, αφού είχε πάρει ένα αντικαταθλιπτικό. Τελικά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, και με κίνδυνο να πάθει μόνιμη βλάβη, του έκαναν αρχικά μια ένεση ψευδοεφεδρίνης και στη συνέχεια παρακέντηση ώστε να απομακρύνουν το αίμα απ' τη βάση του πέους. Γι' αυτό κι αν η στύση σου παραμένει έπειτα από 4 ώρες, πρέπει να πας άμεσα σε νοσοκομείο.

Συστροφή όρχεως

Η συστροφή του όρχεως, που είναι γνωστό ότι προκαλεί πολύ πόνο, μερικές φορές είναι απλά αναπόφευκτη. «Συμβαίνει μερικές φορές και δεν υπάρχει ιατρικός λόγος γι' αυτό» αναφέρει ο Dr. Brahmbhatt. Για να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο να σου τύχει η συμβουλή του Dr. Zahalsky τουλάχιστον σε αθλητές και δρομείς είναι να φορούν στενά εσώρουχα και σορτς ώστε να είναι σταθεροί οι όρχεις.

Φρακαρισμένο δαχτυλίδι πέους

Τα sex toys είναι επίσης υπεύθυνα για πολλές επισκέψεις αντρών στα επείγοντα. Ένα απ' τα χειρότερα περιστατικά, που ανακαλεί στη μνήμη του ο Dr. Mills, ήταν η περίπτωση ενός άντρα που προκειμένου να μειώσει την συχνουρία, που τον είχε πιάσει, φόρεσε ένα δαχτυλίδι πέους και κοιμήθηκε με αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσει με ένα τεράστιο πρήξιμο στην περιοχή και τελικά να χρειαστεί να το κόψουν στο νοσοκομείο με ηλεκτρικό πριόνι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!