MEN'S GUIDE

Έρευνα αποκάλυψε ποιο ανδρικό ντύσιμο αρέσει στις γυναίκες

Μπορεί το θέαμα που αντικρίζεις στον καθρέφτη σου μόλις ντύνεσαι να σου αρέσει και να σε ικανοποιεί απόλυτα, αλλά αν στόχος σου είναι να γοητεύσεις τις γυναίκες, τότε δες τι αποκάλυψε μια νέα έρευνα σχετικά με το τι βρίσκουν ελκυστικό (και τι όχι) οι γυναίκες στο αντρικό ντύσιμο.

Το e shop Reem σε έρευνα που έκανε και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες, εντόπισε τις προτιμήσεις των γυναικών για το ανδρικό ντύσιμο.

Είσαι ένστολος; Μην φοράς τη στολή σου εκτός δουλειάς.

Η έρευνα του Reem έδειξε ότι μόνο μία στις 10 γυναίκες θεωρεί έναν άντρα με στολή -αστυνομικού, πυροσβέστη- αρρενωπό και ελκυστικό καταρρίπτοντας έτσι το "μύθο" πως οι γυναίκες τρελαίνονται να βλέπουν ένστολους.

Το τζην είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου στο στυλ.

Το 40% δηλώνει ότι του αρέσει το casual ντύσιμο στον άντρα, όπως ένα τζην παντελόνι και ένα t-shirt. Μάλιστα, το 17% επέλεξε το συγκεκριμένο look ως το αγαπημένο του όλων. 

Προτίμησε τις στενές γραμμές

Μπορεί τα baggy παντελόνια και γενικότερα το άνετο athleisure στυλ να είναι της μόδας, ωστόσο τα θηλυκά φαίνεται να προτιμούν τις όχι και τόσο χαλαρές γραμμές. Το 40% προτιμά τη slim fit εφαρμογή, που αγκαλιάζει το σώμα και το αναδεικνύει. 

Διάλεξε σωστά τα παπούτσια σου.
Άλλες έρευνες έχουν δείξει πως τα παπούτσια είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σε έναν άντρα. Μάλιστα κυρίως τις ενοχλεί το να δείχνουν φθαρμένα και παλιά, ενώ και στο ζήτημα "παπούτσια" οι γυναίκες δείχνουν να προτιμούν το κλασικό στυλ. Και αυτή η έρευνα το επιβεβαιώνει αφού το 25% των γυναικών είπε πως ένα ζευγάρι brogues είναι το ιδανικό υπόδημα για κάθε σύγχρονο άντρα που σέβεται τον εαυτό του, ενώ σχεδόν το 90% ανέδειξε το δέρμα ως το πιο κομψό και αρρενωπό υλικό κατασκευής ενός αντρικού παπουτσιού.


Μην φοράς παντελόνια με κοντά πατζάκια.
Μπορεί η μόδα να θέλει να παντελόνια τύπου chino να είναι φέτος τόσο κοντά που να φαίνεται ο αστράγαλος σου, αλλά αυτό στις γυναίκες μάλλον δεν αρέσει. Σύμφωνα με την έρευνα του Reem  μόνο το 6% των γυναικών βρίσκει τους άντρες που γυρίζουν τα μπατζάκια του παντελονιού τους ελκυστικούς και στιλάτους. Γενικά πάντως τα παντελόνια chinos που είναι στη μόδα, δεν αρέσουν στις γυναίκες, αφού το 92% των γυναικών δήλωσε πως προτιμά τα τζην από τα chinos.


Προτίμησε τα μπλουζάκια με λαιμόκοψη V
Μόλις το 11% των γυναικών βρίσκει ελκυστικό τους άντρες με στρογγυλή λαιμόκοψη σε t-shirt και πουλόβερ. Το υπόλοιπο 89% θεωρεί σέξι τη V λαιμόκοψη, αλλά χωρίς υπερβολές (μη θυμίζει... σέξι ντεκολτέ).


Βάλε το κοστούμι σου όσο πιο συχνά μπορείς
Μια ακόμη έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει πως το κλασικό τντύσιμο με κοστούμι είναι αυτό που πραγματικά αρέσει στις γυναίκες αφού το 78% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι ένας άντρας μέσα σε ένα καλοραμμένο κοστούμι -χωρίς γραβάτα- είναι απλά ακαταμάχητος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!