MEN'S GUIDE

Είσαι κοντός; Μάθε πως να διαλέγεις σωστά το jean παντελόνι σου

Δεν υπάρχει (η δεν θα έπρεπε να υπάρχει ανδρική ντουλάπα που δεν έχει τουλάχιστον δυο με τρία jean παντελόνια, αφού πρόκειται για το ρούχο που έχει διαχρονική αξία, είναι πάντα στη μόδα, φοριέται συχνά και παντού και είναι πολύ βολικό. Μήπως όμως φοράς jean παντελόνια που δεν σε κολακεύουν; Ειδικά αν το ύψος σου είναι κάτω του μετρίου, το πιθανότερο είναι πράγματι να έχεις επιλέξει λάθος jeans.

Σε όλα τα jeans αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να έχουν καλή γραμμή και να ταιριάζουν στο σώμα μας.


Και το λάθος που κάνουν πολλοί κοντοί άνδρες είναι να επιλέγουν παντελόνια με βάση το μήκος τους και όχι την εφαρμογή στη μέση.


Κανονικά θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως ένα jean έχει τέλεια εφαρμογή στη μέση σας (κυρίως να μην είναι φαρδύ, γιατί και αν σας είναι πολύ εφαρμοστό στη μέση δεν πειράζει, αφού τα περισσότερα jeans σιγά σιγά "ανοίγουν") και το μήκος του (που συνήθως είναι μακρύ) μπορείτε εύκολα να το διορθώσετε αρκεί να θυμάστε να μην χαλάσετε ποτέ το στρίφωμα - ραφή που έχει το παντελόνι στο φινίρισμα.


Επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε τα χαμηλόμεσα παντελόνια , αλλά και τα baggy και τα πολύ φαρδιά jeans αφού σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο κοντοί.


Προτιμήστε μονόχρωμα jeans σε ίσια γραμμή (και slim fit) που δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σας έχουν περισσότερο μήκος.


Επίσης αποφύγετε τα jeans με κοντά πατζάκια, μολονότι είναι στη μόδα, γιατί σας "κόβουν" οπτικά τα πόδια και φροντίστε το μήκος του παντελονιού σας να φτάνει ακριβώς λίγο κάτω από τον αστράγαλο ώστε το πατζάκι να "κάθεται" οριακά πάνω στο παπούτσι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!