MEN'S GUIDE

Αποκαλύφθηκε ποιο είναι το ψέμα που λένε οι περισσότεροι άντρες στο σεξ

Μια πρόσφατη έρευνα - δημοσκόπηση που πραγματοποίησε γνωστό ιατρικό - φαρμακευτικό portal αποκάλυψε πως σχεδόν οι μισοί άντρες λένε ψέματα στις ερωτικές συντρόφους τους για ένα συγκεκριμένο πράγμα που σχετίζεται με το σεξ.

Συγκεκριμένα η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ, από το Superdrug και εντόπισε πως το πιο συνηθισμένο ψέμα που λένε οι άντρες έχει να κάνει με τις ερωτικές φαντασιώσεις τους.


Πάνω από το 45% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, ομολόγησαν πως δεν είναι απολύτως ειλικρινείς με τις συντρόφους τους, όταν τους ρωτούν ποιες είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Όμως και μεγάλο ποσοστό των γυναικών (αλλά μικρότερο σε σύγκριση με αυτό των αντρών), έδωσε την ίδια απάντηση, μόνο που στην περίπτωση των γυναικών, το πιο... κοινό ψέμα, ήταν η προσποίηση οργασμού.


Οι γυναίκες λοιπόν, φαίνεται να είναι πιο πρόθυμες και ειλικρινείς στο να αποκαλύψουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους σε σύγκριση με τους άντρες.


Οι ειδικοί σε θέματα σεξουαλικής υγείας, εξηγούν πως ο λόγος που συχνά οι άντρες λένε ψέμματα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, είναι γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις της συντρόφου τους, στο άκουσμά τους. 


Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως πολλοί άντρες προτιμούν να υλοποιούν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους με "άγνωστες" (one night stands, πόρνες κ.λπ) και όχι με τις συντρόφους τους.


Ωστόσο οι ειδικοί εξηγούν πως η ειλικρίνεια μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής και προτείνουν στους άντρες που φοβούνται να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, να παροτρύνουν τις συντρόφους τους να μιλήσουν πρώτα αυτές για το τι θα ήθελαν να κάνουν στο σεξ και ίσως έτσι βρουν το θάρρος να μιλήσουν και αυτοί για τις φαντασιώσεις τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!