WOMEN'S GUIDE

Το μακιγιάζ της Rosie Huntington Whiteley γίνεται μέσα σε 5 λεπτά και είναι άψογο

Το πασίγνωστο μοντέλο σε ένα νέο makeup tutorial βίντεο, μας δείχνει πως ολοκληρώνει το καθημερινό τη μακιγιάζ μέσα σε μόλις 5 λεπτά και μας καθοδηγεί βήμα - βήμα για να πετύχουμε και εμείς το ίδιο τελικό αποτέλεσμα που δείχνει λαμπερό, αλλά απλό και χωρίς υπερβολές... δηλαδή τέλειο!

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας και απλώσετε τον ορό και τις ενυδατικές σας κρέμες σειρά έχει το κονσίλερ. Εφαρμόζετε δύο πινελιές στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού αλλά και στα πλάγια της μύτης και το μέτωπο.Στη συνέχεια το απλώνετε καλά με το ειδικό σφουγγαράκι.

Καλύπτετε τις ατέλειες επίσης με το κονσίλερ αλλά χρησιμοποιώντας πινέλο.

Σειρά έχουν τα φρύδια. Τους χαρίζετε όγκο και χρώμα με μια μάσκαρα στο φυσικό σας τόνο. Μην υπερβάλλετε, είναι πρωί ακόμη. Το θέμα είναι να δείχνουν περιποιημένα και στη θέση τους.

Ενα highlighter σε όλο το πρόσωπο είναι ότι πρέπει. Χαρίζει μια διακριτική, φυσική λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Η Rosie στη συνέχεια κάνει contouring απλώνοντας τη σκούρα απόχρωση φον ντε τεν σε ζυγωματικά, ψηλά στο μέτωπο και τα μάτια. Και επιμένει ότι το μυστικό είναι το σωστό και επίμονο blend.

Για σκιά και blush χρησιμοποιεί highlighters σε κρεμώδη μορφή. Αφήνει για το τέλος τη μάσκαρα και το κραγιόν που απλώνει με το πινελάκι. Δεν ξεχνά να εφαρμόσει ένα lip balm μετά το lipstick ώστε να παραμείνουν τα χείλη της ενυδατωμένο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!