MEN'S GUIDE

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει πως οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με τατουάζ

Κάποιοι μιλούν για "μόδα" πάντως σίγουρα τα τατουάζ είναι πιο δημοφιλή από ποτέ τα τελευταία χρόνια και τώρα μια ακόμη σχετική έρευνα έρχεται να δείξει πως τα τατουάζ προσδίδουν... γοητεία σε έναν άντρα. Τουλάχιστον αυτό λένε πολλές γυναίκες.

Η νέα έρευνα έγινε από το γνωστό dating app (εφαρμογή γνωριμιών) Type και στην ουσία επιβεβαιώνει ευρήματα προηγούμενων ερευνών των τελευταίων ετών που δείχνουν πως τα τατουάζ προσθέτουν.. γοητεία στους άντρες και τους κάνουν να φαντάζουν πιο ελκυστικοί στα μάτια των γυναικών.

 

Το 64% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι θεωρεί σέξι τα αρσενικά που έχουν «χτυπήσει» tattoo, και αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο, αφού και σχετική πανεπιστημιακή έρευνα στις ΗΠΑ, όπου φοιτήτριες έβλεπαν εικόνες ανδρών και έπρεπε να τους βαθμολογήσουν με κριτήριο τη γοητεία τους, οι άντρες με τατουάζ, βρέθηκαν ψηλά στην κατάταξη. Οι ερευνητές και ψυχολόγοι τότε είχαν πει πως τα τατουάζ πιθανά θεωρούνται σύμβολα αρρενωπότητας για τις γυναίκες καθώς υπάρχει η στερεοτυπική σύνδεση των τατουάζ με τον "ατρόμητο" άντρα.

 

Από την άλλη, η ίδια έρευνα του dating app Type έδειξε πως οι άντρες δεν βρίσκουν τόσο ελκυστικά τα τατουάζ στις γυναίκες,αφού μόλις το 39% των αντρών είπε πως τους αρέσουν οι γυναίκες με τατουάζ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!