TV BITS

Survivor 3: Νέος τσακωμός ξέσπασε μεταξύ των Τούρκων [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν την μάχη για την ασυλία, αλλά η κακή επίδοση των Τούρκων είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος τσακωμός στον πάγκο της Τουρκίας πριν καν ολοκληρωθεί το αγώνισμα.

Οι Τούρκοι παίκτες, μολονότι ξεκίνησαν με το πλεονέκτημα της νίκης στο πρώτο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία, χθες βρέθηκαν να χάνουν αρχικά με μεγάλη διαφορά στο δεύτερο αγώνισμα και μολονότι τελικά μείωσαν τη διαφορά, τελικά ηττήθηκαν.


Και τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο στον τουρκικό πάγκο, καθώς οι παίκτες έβλεπαν να πλησιάζει η ήττα και πάλι στο επίκεντρο του καβγά βρέθηκε ο Χικμέτ, που η συμπεριφορά του θεωρήθηκε προκλητική από κάποιους συμπαίκτες του, που διαφωνούσαν μαζί του για το ποιοι Τούρκοι παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν και ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει.


Ενώ οι 'Ελληνες παίκτες πανηγύριζαν, ακριβώς δίπλα οι Τούρκοι τσακώνονταν με κάποιους παίκτες να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πράγματα και να θυμίζουν στον Χικμέτ, πως αυτός σχολίαζε στο συμβούλιο τους τσακωμούς των Ελλήνων και πως τώρα τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!