MEN'S GUIDE

Οι ψυχολόγοι προτείνουν 4 "κόλπα" για να γοητεύσεις όποια σου αρέσει

Ο κάθε άνδρας έχει το δικό του τρόπο να φλερτάρει και να προσεγγίζει μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα αποτελεσματικό.

Και αν αναρωτιέστε με πoιο τρόπο θα μπορέσετε να δείξετε πως ενδιαφέρεστε για μια κοπέλα και θα μπορέσετε να τη γοητεύσετε, οι ψυχολόγοι έχουν να προτείνουν και 4 απλά κόλπα που σίγουρα δεν χάνετε κάτι αν τα δοκιμάσετε.


Κάντε θετικές σκέψεις

Αυτό το απλό τέχνασμα είναι πολύ ισχυρό. Όταν σκέφτεστε κάποια συχνά, και με θετικό τρόπο, τότε δημιουργείται ένα θετικό συναίσθημα που ασυναίσθητα επηρεάζει όλη τη  συμπεριφορά σας και αυξάνει τη γοητεία σας. 


Κοιτάξτε την απευθείας στα μάτια

Όταν κοιτάτε κάποια στα μάτια, υποσυνείδητα της λέτε ότι είστε ανοιχτοί προς εκείνη. Επίσης της δείχνετε πως είστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι.

Να λέτε συχνά με το όνομα της

Όταν κάποιος ακούει το όνομα του νιώθει μια οικειότητα. Αυτό το συναίσθημα έχει σχέση με την παιδική ηλικία. Οι άνθρωποι που αγαπάμε περισσότερο είναι οι γονείς μας και είναι οι πρώτοι που μας καλούν με το όνομά μας. Έτσι όταν ακούμε κάποιον που μας φωνάζει με το όνομά μας, νιώθουμε αυτόματα συναισθήματα οικειότητας, φιλικότητας και καλοσύνης.

Αντιγράψτε τη γλώσσα του σώματός της

Όταν μιλάτε σε κάποια που σας ενδιαφέρει, δοκιμάστε να αντιγράψετε τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του προσώπου της: χαμογελά;...χαμογελάστε και εσείς, αγγίζει τα μαλλιά της; κάντε μια παρόμοια κίνηση και εσείς . Αυτό το τέχνασμα ονομάζεται κατοπτρισμός ή το “φαινόμενο χαμαιλέοντας”, και συμβαίνει όταν οι άνθρωποι μιμούνται ασυναίσθητα τη συμπεριφορά του άλλου και θεωρείται ένα από "τελετουργικά" ζευγαρώματος που ακολουθούν ενστικτωδώς όχι μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα..

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!