MEN'S GUIDE

Πολλοί άντρες δεν χάρηκαν με το νέο emoji για το "μικρό πέος"

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους πολλών αντρών είναι ο φόβος του "μικρού πέους" καθώς οι ψυχολόγοι εξηγούν πως συχνά οι άντρες τρέμουν στην ιδέα πως μια ερωτική σύντροφος θα τους βρει "ανεπαρκείς" στο κρεβάτι. Και τώρα κυκλοφόρησε ένα νέο emoji, που απεικονίζει ακριβλως αυτό: το μικρό πέος!

Όπως αναφέρει η NY Post, το emoji “tiny penis” που δείχνει ένα χέρι με τα δάχτυλα να σχηματίζουν μια... μικρή απόσταση, είναι ένα από τα 230 νέα emojis που το  Unicode Consortium θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.


Βέβαια οι δημιουργοί του ισχυρίζονται πως το επίμαχο emoji απλά απεικονίζει τη "μικρή ποσότητα" γενικά και όχι το μικρό πέος, αλλά όλοι οι χρήστες των social media έχουν την αντίθετη άποψη και είναι βέβαιοι πως όλοι βλέπουν τι ίδιο πράγμα σε αυτή την εικόνα: την κίνηση που κάνει κανείς για να δείξει ένα μικρό σε μήκος πέος.


Ήδη δε έγινε χαμός στο twitter με τα πρώτα σχόλια γυναικών, όπως αυτό που έκανε μια γυναίκα που εγραψε στο twitter: "επιτέλους ένα emoji για να δείξω το πέος του πρώην μου". 


Και μπορεί πολλές κυρίως γυναίκες να υποδέχτηκαν το νέο emoji με ενθουσιασμό, αλλά πολλοί και ειδικά οι άντρες τονίζουν πως το νέο emoji αποτελεί "όπλο" για body shaming και bullying. 

«To να συσχετίζεις το μέγεθος του μορίου ενός άνδρα με τον ανδρισμό του είναι σεξιστικό και λάθος» έγραψε ένας χρήστης σε μια ανάρτηση, συγκεντρώνοντας πολλά like και κοινοποιήσεις. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!