MEN'S GUIDE

Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγει κάθε άντρας στο πρώτο ραντεβού

Σίγουρα το έχεις ακούσει πως η πρώτη εντύπωση που κάνεις σε έναν άνθρωπο είναι πολύ σημαντική. Αν αυτό το γνωρίζεις, τότε θα πρέπει να ξέρεις πόσο σημαντική είναι η εμφάνισή σου όταν βγαίνεις πρώτη φορά με κάποια που σε ενδιαφέρει.

Και μια απλή έρευνα που έκανε ενα site γνωριμιών, ήρθε να σου δείξει ποια στιλιστικά λάθη θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις στο πρώτο σου ραντεβού, αφού βάσει αυτής το 94% των γυναικών λένε πως το στυλ σου μετράει πάρα πολύ για το αν θα θεωρήσουν το ραντεβού μαζί σου επιτυχημένο η όχι.

Το γνωστό app γνωριμιών που λέγεται Zoosk, ανέλυσε 34,579 προφίλ των χρηστών του και εκτός από το πόση σημασία δίνουν οι γυναίκες στο στυλ ενός άντρα στο πρώτο ραντεβού, εντόπισε και όλα αυτά που δεν αρέσουν σε πολλές γυναίκες στο ντύσιμο ενός άντρα με τον οποίο βγαίνουν πρώτο ραντεβού.

66% – Τσαλακωμένα ρούχα
55% – Σανδάλια με κάλτσες
53% – Crocs
50% – Πολύ φαρδιά ρούχα
44% – Πολύ νεανικό ντύσιμο σε πιο ώριμη ηλικία
39% – Πολύ κοντά/πολύ μακριά παντελόνια
38% – Παντελόνια που «σακουλιάζουν»
34% –Πάρα πολύ στενά μπλουζάκια

Κι αφού η έρευνα σου έδειξε τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, λογικό είναι να αναρωτιέσαι «τι να βάλω τελικά»; Το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση. Και στα ρούχα που σου την προσφέρουν.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, όμως, όπως αναφέρει το gr.askmen.com παρακάτω ακολουθούν κάποιες προτάσεις που προέκυψαν από την έρευνα. Και δείχνουν ποια ρούχα δίνουν συνήθως κουράγιο στα πρώτα ραντεβού.

60% – Πουκάμισο με κουμπιά στο κολάρο
36% – Σακάκι
33% – Τζην με πουκάμισο
16% – All Black
15% – Αθλητικό ντύσιμο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!