MEN'S GUIDE

Το λάθος που ίσως κάνεις και τα λευκά σου ρούχα και δεν είναι και τόσο λευκά;

Τα λευκά πουκάμισα και τα λευκά t shirts, είναι ίσως τα δύο απόλυτα all time classic items που δεν λείπουν από καμιά ανδρική ντουλάπα.

Και η αλήθεια είναι πως τα λευκά πουκάμισα και μπλουζάκια είναι πάντα στη μόδα, συνδυάζονται με τα πάντα, ταιριάζουν σε όλους και προσδίδουν γοητεία και αρχοντιά.


Όμως η γοητεία πάει περίπατο αν το λευκό πουκάμισο ή t shirt δεν είναι τελικά και τόσο λευκό όσο θα έπρεπε και δείχνει φθαρμένο και με λεκέδες.


Για να διατηρείτε τα λευκά σας ρούχα σαν καινούργια και πάντα λευκά, φυσικά θα πρέπει να προσέχετε να τα πλένετε σωστά και συστηματικά (ακόμα και αν δεν τα φοράτε, τα λευκά πρέπει να πλένονται σε τακτά χρονικά διαστήματα γιατί αλλιώς μπορεί να κιτρινίσουν). Όμως αυτό δεν είναι αρκετό, αφού θα πρέπει να μην κάνετε και ένα λάθος που κάνουν πολλοί.


Ποιο είναι αυτό; Το να βάζουν άρωμα ή ακόμα και αποσμητικό σε σπρέι, ενώ έχουν ήδη φορέσει ένα λευκό ρούχο.


Το άρωμα είναι πολύ πιθανό να αφήσει λεκέδες στο ρούχο, ενώ το οινόπνευμα που περιέχουν αρκετά αρώματα και αποσμητικά, προκαλεί φθορές στο ύφασμα του λευκού σας πουκάμισου ή  t shirt.


Οπότε αφού έχετε πλυθεί και σκουπιστεί καλά, ψεκάστε το άρωμά σας ή το αποσμητικό σας στο γυμνό δέρμα σας και αφού περάσουν λίγα δευτερόλεπτα, μετά φορέστε το λευκό σας ρούχο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!