MEN'S GUIDE

Τα 4 χρώματα ανδρικών αρωμάτων που αξίζει να αναζητήσεις τις γιορτές

Η εορταστική περίοδος σημαίνει πως αυτές τις μέρες οι βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου θα πληθύνουν οπότε καλό είναι να εφοδιαστείς και με ένα πιο επίσημο άρωμα.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θυμάσαι πως τα βραδινά αρώματα είναι συνήθως πιο "βαριά' και έντονα σε σύγκριση με τα απλά αρώματα, ενώ σε αυτά κυριαρχούν τα ξυλώδη στοιχεία και οι τόνοι μπαχαρικών που ταιριάζουν γάντι και στον χειμώνα.


Και είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσεις ένα πιο χειμερινό και βραδινό άρωμα στην αγορά αφού το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να δεις το χρώμα του αρώματος.


Συγκεκριμένα τα Χρυσά Αρώματα σε χρυσά μπουκάλια και κουτιά έχουν πάντα πλούσιο άρωμα και έντονο και είναι ιδανικά για βραδινές εξόδους. Τα Πράσινα Αρώματα, συνήθως έχουν νότες από φρέσκο-κομμένο γρασίδι.αλλά και μια πιο καπνιστή και «ξύλινη» μυρωδιά και στοιχεία από δέντρα όπως πεύκο και κέδρο και είναι ιδανικά και για το πρωί και για το βράδυ αυτές τις μέρες. Τα Μαύρα Αρώματα, όπως και τα χρυσά, έχουν έντονες και μεθυστικά πλούσιες μυρωδιπές ιδανικές για βαδινές και πολύ επίσημες εξόδους. Τέλος τα Κόκκινα Αρώματα, συνήθως έχουν έντονμα τα στοιχεία μπαχαρικών με αρώματα όπως αυτό της κανέλλας ή του κόκκινου πιπεριού να κυριαρχούν και αυτά τα spicy αρώματα είναι ιδανικά και για πρωινές και για βραδινές εξόδους αυτές τις μέρες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!