MEN'S GUIDE

Ο Beckham δείχνει πως τα sneakers με κοστούμι φοριούνται και το χειμώνα

Νομίζεις πως ο συνδυασμός sneakers με κοστούμι, είναι ιδανικός μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ο David Beckham μόλις μας απέδειξε πως αυτό είναι μύθος και έκανε αυτό το συνδυασμό και το χειμώνα.

Yπάρχουν στιλιστικοί κανόνες που "σπάνε" (πχ. δεν φοράμε ποτέ πάνω από δύο prints σε ένα σύνολο) και στιλιστικοί κανόνες που δεν "αγγίζουμε" (π.χ. πράσινο με κόκκινο ποτέ μαζί εκτός αν θες να κάνεις το ξωτικό των Χριστουγέννων!).

Όπως διαβάζουμε στο Esquire, την πρώτη κατηγορία εντάσσεται και ο εξής κανόνας: Ένα καλό κοστούμι φοριέται μόνο με καλά δερμάτινα, δετά παπούτσια, τύπου oxfords για παράδειγμα. Κανόνας που στις μέρες μας έχει καταρριφθεί από τα μεγαλύτερα style icons της εποχής.

Ανάμεσά τους και ο David Beckham, που προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την "κατάρριψη" του κανόνα φορώντας κοστούμι με sneakers στην καρδιά του χειμώνα, ενώ είθισται ο εν λόγω συνδυασμός να γίνεται ως επί το πλείστον τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Becks έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση της Pre-Fall 2019 αντρικής συλλογής του οίκου μόδας Dior στο Τόκιο, με ένα μαύρο σταυρωτό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο -χωρίς γραβάτα, στο συγκεκριμένο συνδυασμό καλό είναι να αποφεύγεται- και ένα ζευγάρι μποτάκια sneakers. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!