MEN'S GUIDE

Το ήξερες πως υπάρχουν τροφές που σε κάνουν πιο ελκυστικό στις γυναίκες;

Σίγουρα θα ξέρεις πως υπάρχουν πολλές τροφές και βότανα που θεωρείται πως είναι ικανά να εκτοξεύσουν την λίμπιντο σου στα ύψη και να αυξήσουν τη σεξουαλική σου διάθεση και δράση. Αυτό όμως πού ίσως δεν ήξερες είναι πως η επιστήμη έχει εντοπίσει πως κάποιες τροφές μπορούν να σε κάνουν περισσότερο ελκυστικό και να αυξήσουν τη γοητεία που ασκείς στις γυναίκες.

Μπορεί να ακούγεται αρχικά περίεργο, αλλά στην ουσία είναι γεγονός πως το τι τρως επηρεάζει το πως μυρίζεις, ακόμα και το πως δείχνει το δέρμα σου, οπότε κάποιες τροφές που εσύ καταναλώνεις, μπορούν όντως να ερεθίσουν τις αισθήσεις μιας γυναίκας.


Εκτός λοιπόν από τις αφροδισιακές τροφές, οι επιστήμονες, μέσα από μια σειρά ερευνών, έχουν εντοπίσει κάποιες τροφές και κατηγορίες τροφίμων, που κάνουν τους άντρες πιο ελκυστικούς.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο gr,askmen.com, οι επιστήμονες εδώ και καιρό έχουν συνδέσει τη μυρωδιά του σώματος με τη διατροφή, κάνοντας έρευνα στα ζώα. Έτσι, για παράδειγμα, έχει παρατηρηθεί ότι οι θηλυκές σαλαμάνδρες έλκονται από αρσενικά που τρέφονται με πλούσιες σε συστατικά τροφές. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να ισχύει και για τους ανθρώπους, υποστηρίζουν κάποιες έρευνες σε πρώιμα στάδια.

Σε μια σειρά πειραμάτων, το 2016, 42 άντρες έφαγαν ωμό σκόρδο ή πήραν συμπληρώματα σκόρδου σε δισκία και έπειτα έβαλαν βαμβακερά μαξιλαράκια κάτω από τις μασχάλες τους για 12 ώρες. Στη συνέχεια τα αξιολόγησαν 14 γυναίκες που βρήκαν πιο ελκυστική, ευχάριστη και αρρενωπή την οσμή των αντρών αυτών απ' ό,τι εκείνων που δεν είχαν καταναλώσει σκόρδο. Για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα οι άντρες έπρεπε να τρώνε τουλάχιστον τέσσερις σκελίδες σκόρδου την ημέρα ή μια κάψουλα συμπληρώματος σκόρδου των 1.000 mg.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι επειδή το σκόρδο αυξάνει τα επίπεδα των αντιοξειδωτικών στο σώμα και σκοτώνει τα επιβλαβή βακτήρια, θα μπορούσε να αλλάζει την οσμή του ιδρώτα, αποτελώντας μια ένδειξη υγείας για τους πιθανούς συντρόφους.

Το σκόρδο, όμως, δεν είναι η μοναδική τροφή που μπορεί να ενισχύσει το σεξαπίλ ενός άντρα. Για τις ανάγκες μιας σχετικής μελέτης του πανεπιστημίου Macquarie στο Σίδνεϊ, οι ερευνητές ζήτησαν από αρκετές γυναίκες να βαθμολογήσουν τη μυρωδιά από τα μπλουζάκια που φορούσαν 43 άντρες επί 24 ώρες. Οι άντρες, από την πλευρά τους, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια σχετικά με τις τροφές που είχαν καταναλώσει και οι ερευνητές μέτρησαν την κιτρινίλα στο δέρμα τους προκειμένου να υπολογίσουν την κατανάλωση καροτενοειδών -χρωστικές ουσίες που βρίσκονται σε λαχανικά και φρούτα όπως η κολοκύθα, τα καρότα και τα βερίκοκα.

Προηγούμενες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κιτρινωπό δέρμα είναι οπτικά πιο ελκυστικό σε υποψήφιους συντρόφους, τουλάχιστον μεταξύ Καυκάσιων. Σε αυτή την μελέτη οι γυναίκες ανέφεραν ότι η μυρωδιά των αντρών, των οποίων η διατροφή είναι πλούσια σε καροτενοειδή, είναι φρουτώδης, γλυκιά και ιδιαίτερα ευχάριστη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η αναπνοή σου κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι αφού φας σκόρδο, οπότε αν έχεις σκοπό να βγεις ραντεβού φρόντισε να προγραμματίσεις σωστά την κατανάλωση του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!