MEN'S GUIDE

Δεν μπορείς να πεις όχι στα γλυκά; Ο Connor McGrecor έχει βρει τη λύση

Δεν είναι ανάγκη να σου πούμε πως οι κόποι σου στο γυμναστήριο πάνε χαμένοι αν υπερβάλλεις με την κατανάλωση ζάχαρης και γλυκών. Aπό την άλλη είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι, και ειδικά όσοι αθλούνται, έχουν συχνά... λιγούρες για γλυκό και ειδικά τις βραδινές ώρες.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει να ακούσεις τη λύση που βρήκε ο Connor McGrecor για να αντιστέκεται στα γλυκά, αφού ως αθλητής του ΜΜΑ είναι απαραίτητο να προσέχει τα κιλά του.

Φυσικά τη λύση δεν τη βρήκε ο ίδιος ο Connor, αλλά ο διατροφολόγος του George Lockhart.

Ο Lockhart ως διαιτολόγος συνeργάζεται με πολλούς κορυφαίους αθλητές και τους παρέχει συμβουλές για το τι μπορούν να τρώνε και τι όχι, ανάλογα με τις ανάγκες τους και ο ίδιος εξηγεί πως η ζάχαρη μπορεί να είναι εθιστική! «Όσο πιο πολλή τρως τόσο περισσότερη αποζητάς. Πολλές φορές, ακόμη και αν δεν πεινάς καν, μπορεί να τσιμπήσεις ένα μικρό κομμάτι γλυκό και μετά λες “θέλω και άλλο”. Είναι σαν τη δίψα που δεν σταματά ποτέ», λέει ο Lockhart.

Αντί, λοιπόν, να τρως ό,τι γλυκό βρεις μπροστά σου ο διαιτολόγος του McGregor , προτείνει να βάζεις μια κουταλιά κανέλα σε λίγο νερό και να το πίνεις. Ως δια μαγείας θα διαπιστώσεις ότι η λιγούρα σου έφυγε.

Σύμφωνα με τον Lockhart, ο λόγος που η κανέλα μπορεί να εξαφανίσει τις λιγούρες για γλυκό  είναι το γεγονός πως η κανέλα βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων ινσουλίνης στο αίμα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!