MEN'S GUIDE

Τα 5 πράγματα που ίσως δεν το ξέρεις πως μπορεί να γοητεύσουν μια γυναίκα

Νομίζεις πως οι γυναίκες γοητεύονται μόνο από τους άντρες με καλογυμνασμένο κορμί, αυτοπεποίθηση και εξουσία, ή γερό πορτοφόλι; Αν ναι τότε απλά έχεις μπει και εσύ στην παγίδα να πιστεύεις μια σειρά από στερεότυπα που στην πραγματικότητα απέχουν πολύ από αυτό που πραγματικά γοητεύει μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τις έρευνες και τα σχετικά ερωτηματολόγια,προκύπτει πως ο τρόπος που οι γυναίκες "εξετάζουν" έναν άντρα και εν τέλει νιώθουν γοητευμένες ή όχι, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος. Μάλιστα έχει αποκαλυφθεί πως υπάρχει πληθώρα στοιχείων που διαθέτει ένας άντρας τα οποία δεν σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση ή το στάτους του και  παίζουν μεγάλο ρόλο στο αν αυτός ο άντρας φαντάζει γοητευτικός στα μάτια μιας γυναίκας.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πως ένα από αυτά τα στοιχεία είναι το χιούμορ (πάντα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στις λίστες με τα όσα "εκτιμούν" οι γυναίκες σε έναν άντρα), αλλά ίσως δεν ξέρεις πως και τα ακόλουθα 5 πράγματα ενισχύουν τη γοητεία ενός άντρα.

Η φωνή

Όσο πιο μπάσα είναι η φωνή ενός άνδρα, τόσο πιο γοητευτικός γίνεται στα μάτια της συντρόφου του. Η φωνή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική εντύπωση που μας προκαλεί κάποιος και οι γυναίκες υποσυνείδητα αρέσκονται στις βαθιές αρρενωπές φωνές. Αυτό δε σημαίνει ότι αν έχεις βαριά φωνή δεν πρέπει να προσπαθήσεις παραπάνω για να κατακτήσεις μια γυναίκα, απλά σου δίνει επιπλέον πόντους.

H ευγένεια

Μια γυναίκα δε θέλει να είσαι ευγενικός και “κύριος” μόνο μαζί της, αλλά γενικά στη ζωή σου. Γιατί ο πραγματικός gentleman είναι... ιππότης και ευγενικός με όλους. Να θυμάσαι πως μια γυναίκα πάντα δίνει μεγάλη προσοχή στον τρόπο που μιλάς στη μητέρα σου, στο πόση τρυφερότητα δείχνεις για τα μικρότερα αδέρφια σου ακόμα και στο πώς απευθύνεσαι στο σερβιτόρο. Οι καλοί τρόποι και η ευγένεια δημιουργούν μια σφαίρα ασφάλειας για μια γυναίκα και έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι άξιος της εμπιστοσύνης της.

Τα κατοικίδια

Το να έχει ένας άνδρας κατοικίδια ζωάκια, δείχνει ότι είναι υπεύθυνος, τρυφερός και ότι έχει ευαισθησίες. Η προστασία και η αγάπη που δείχνεις στο κατοικίδιό σου (αλλά και στα αδέσποτα) τραβάει τις γυναίκες, οι οποίες υποσυνείδητα αντιλαμβάνονται ότι θα γίνεις πολύ καλός πατέρας και επομένως θέλουν να προχωρήσουν σε σχέση μαζί σου.

Δουλειές του σπιτιού

Ένας άνδρας που ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, είναι θησαυρός για μια γυναίκα. Δείχνει ακομπλεξάριστος και ότι σέβεται τον εαυτό του, διατηρώντας καθαρό το χώρο του (ή βοηθώντας τους δικούς του, εάν ζει μαζί τους).

Γενναιοδωρία

Η γενναιοδωρία είναι μια αρετή που έχει εκλείψει στις μέρες μας, γι’ αυτό οι γυναίκες την εκτιμούν πραγματικά σε έναν άνδρα. Ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλο εισόδημα, δε ζεις μίζερα και επιδιώκεις να βγαίνεις ραντεβού με τη σύντροφό σου, χωρίς να υπολογίζεις και το παραμικρό που μπορεί να προκύψει. Εκτός από αυτό, η γενναιοδωρία φαίνεται και βοηθώντας (οικονομικά ή με άλλους τρόπους) ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Οι γυναίκες εκτιμούν τη γενναιοδωρία, που συχνά ταυτίζεται με την καλοψυχία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!