MEN'S GUIDE

Ο χειμώνας πλησιάζει και ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις και άρωμα

Οι περισσότεροι άντρες βρίσκουν ένα άρωμα που τους ταιριάζει ή τους αρέσει και δεν το αποχωρίζονται εύκολα. Ωστόσο πολλοί αγνοούν πως μερικά αρώματα θεωρούνται "ιδανικά" για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, ενώ άλλα είναι αυτά που ταιριάζουν γάντι στις κρύες μέρες του χειμώνα.

Ίσως λοιπόν τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας και οι γιορτές, να ήρθε και η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις το άρωμά σου.


Γιατί μπορεί τα αρώματα με λουλουδάτες νότες και την σπιρτάδα των εσπεριδοειδών να είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς είναι πιο ανάλαφρα και αναδεικνύουν μια φρεσκάδα, αλλά το χειμώνα καλό είναι να αναζητήσετε ένα άρωμα με ξυλώδεις νότες και μπαχαρικά!


Αν λοιπόν αποφασίσεις να αναζητήσεις το νέο χειμερινό σου άρωμα, ψάξε στην αγορά να βρεις ανδρικά αρώματα με βάση στοιχεία όπως. το σανδαλόξυλο, το κέδρο, το βετιβέρ, το πατσουλί ή agarwood (δέντρο ακουιλαρία), αλλά και αρώματα που έχουν νότες από δέντρα όπως η καστανιά και η βελανιδιά, που συχνά συνδυάζονται με spicy αρώματα μπαχαρικών και βοτάνων όπως το πιπέρι, το τζίντζερ κ.ά.

Σε γενικές γραμμές να θυμάσαι πως τα "χειμερινά" αρώματα είναι λίγο πιο βαριά και πιο "βραδινά", οπότε αν βρεις ένα ξυλώδες άρωμα που σου αρέσει θα μπορεί να σε συνοδεύει όλο το χειμώνα, αλλά και στις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σου όλους τους μήνες του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!