MEN'S GUIDE

O Dwayne Johnson έχει ένα μήνυμα να στείλει στους μπαμπάδες

Ο διάσημος ηθοποιός Dwayne Johnson δεν είναι μόνο ένας από τους δημοφιλέστερους χολιγουντιανούς σταρ στον κόσμο, είναι και ένας καλός πατέρας που πολλοί θα έπρεπε να τον μιμηθούν.

Ο The Rock, έχει αποκτήσει τρεις κόρες και τις λατρεύει όλες, αλλά η μικρότερη εξ αυτών, η Jasmine, σίγουρα είναι η αδυναμία του.


Τώρα ο Dwayne ανέβασε για μια ακόμη φορά μια φωτογραφία με την κορούλα του και συγκίνησε πολλούς από τους σχεδόν 120 εκατομμύρια followers του, ενώ χιλιάδες είναι αυτοί που τον επαινούν για το μήνυμα που έμμεσα πέρασε προς όλους τους μπαμπάδες.


Γιατί ειδικά στη σύγχρονη εποχή πολλοί είναι οι γονείς που λόγω φόρτου εργασίας και δεκάδων υποχρεώσεων δεν βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους.


Και ο Dwayne δεν αποτελεί εξαίρεση. Στη νέα του ανάρτηση ο The Rock έχει αγκαλιά την κορούλα του και εξηγεί πως η μολονότι ο ίδιος είχε κοιμηθεί μόλις 3 ώρες η μικρή εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρά του και ήθελε να παίξουν μαζί με παιχνίδια που είχε στην ντουλάπα του. Μετά όμως δεν ήθελε να παίξει, ήθελε απλά να την κρατά αγκαλιά ενώ αυτή έκανε αστείους ήχους. Και ο ίδιος εξηγεί πως ξέρει καλά πως κάποια στιγμή, μετά από χρόνια, η κόρη του δεν θα τον θεωρεί κουλ και το να βρίσκεται στην αγκαλιά του είναι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμεί και ο ίδιος φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί της τώρα που ακόμα είναι παιδί.


Μήπως να κάνεις και εσύ το ίδιο;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!