MEN'S GUIDE

Τα 5 σημάδια που δείχνουν πως είσαι ακόμα κολλημένος με την πρώην σου

Καμιά φορά ο εγωισμός δεν μας αφήνει να παραδεχτούμε πως έχουμε συναισθήματα για κάποια πρώην, αλλά η συμπεριφορά μας μπορεί να προδώσει τα πάντα: ακόμα και αυτά που κρύβουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Είναι βέβαιο πως άμα κάνεις μια ειλικρινή... κουβέντα με τον εαυτό σου θα παραδεχτείς πως ακόμα έχεις συναισθήματα για την πρώην σου και ειδικά αν εντοπίζεις πως κάνεις κάποια από ή όλα τα ακόλουθα τότε σίγουρα οφείλεις να βρεις τρόπο να διαχειριστείς το γεγονός πως δεν έχεις ξεπεράσει την πρώην σου ακόμα και αν έχεις μια άλλη γυναίκα πλάι σου.

1. Συνεχίζεις να της επιτρέπεις να επικοινωνεί μαζί σου κάθε φορά που σε έχει ανάγκη (για να την πας κάπου με το αμάξι, για να τη συνοδεύσεις κάπου, γιατί κάτι έκτακτο της συνέβη...) και εσύ τρέχεις κάθε φορά. Αυτό δεν το κάνεις γιατί είσαι καλό παιδί και είπατε να μείνετε φίλοι, το κάνεις γιατί ακόμα τη γουστάρεις.

2. Τη σκέφτεσαι συχνά. Σίγουρα αν με κάποια έχεις μοιραστεί πολλά μπορεί και να τη σκέφτεσαι, αλλά αν πραγματικά την είχες ξεπεράσει θα είχες απλά κάποιες αναμνήσεις, όχι έμμονες σκέψεις.


3. Αν έχεις βρει νέα σύντροφο αποφεύγεις να πας μαζί της σε μέρη στα οποία μπορεί να δεις την πρώην σου, γιατί στην ουσία δεν θέλεις να δει η πρώην σου πως προχώρησες στη ζωή σου αφού ίσως έχεις κάποια κρυφή ελπίδα πως θα είστε ξανά μαζί και δεν θες να δει η νυν σου πως θα αντιδράσεις εσύ στη θέα της πρώην σου.


4. Μιλάς συχνά για αυτή στους κολλητούς σου. Και το πιθανότερο είναι πως οι κολλητοί σου έχουν καταλάβει πως είσαι ακόμα κολλημένος μαζί της και δεν ξέρουν πως να στο πουν, αφού εσύ δεν το παραδέχεσαι.


5. Κρατάς όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα δώρα της τα πάντα που θυμίζουν τη σχέση σας. Δεν λέμε πως οφείλεις να διαγράψεις τα πάντα, αλλά το γεγονός πως κάποια από αυτά δεν θες να τα σβήσεις με τίποτα κάτι λέει. Έτσι δεν είναι;
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!