MEN'S GUIDE

Έτσι είναι η ζωή του νεαρότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο [εικόνες]

"Ο στόχος στη ζωή μου δεν περιλαμβάνει καμιά μεγάλη επιθυμία να γοητεύω την κοινωνία" λέει ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, πλάι σε μια φωτογραφία του στο Instagram όπου καπνίζει. Και η αλήθεια είναι πως αυτός ο νεαρός άντρας έχει τόσα χρήματα που στην κυριολεξία μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει!

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της η Daily Mail αναφέρεται στην απίστευτα χλιδάτη και ανέμελη ζωή που κάνει ένας 25χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι ο νεότερος (ενήλικας) δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, αφού η περιουσία του εκτιμάται πως ξεπερνά τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ο λόγος για τον Gustav Magnar Witzøe, ένα νεαρό άντρα από τη Νορβηγία που κληρονόμησε μόλις ενηλικιώθηκε και τελείωσε το σχολείο, σχεδόν το ήμισυ της νορβηγικής εταιρείας ιχθυοκαλλιέργειας Salmar, μιας εκ των μεγαλύτερων παραγωγών σολομού στον κόσμο, η οποία ιδρύθηκε το 1991 αλλά μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε εταιρεία - κολοσσό.


Και μπορεί ο Gustav να λέει πως θυμάται πως όταν ήταν μικρός η οικογένειά του δεν είχε πάρα πολλά λεφτά και πως οι γονείς του τον έμαθαν να είναι "ταπεινός" με τα χρήματα, αλλά ο ίδιος πια έχει τόσα λεφτά που κάνει ό,τι θέλει.


Σίγουρα βέβαια, το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά πολλοί άντρες και ειδικά οι συνομήλικοι του, θα ζήλευαν τη ζωή που κάνει. Γιατί μπορεί επίσημα να μην είναι ένα Rich Kid of Instagram, αλλά από το δικό του προφίλ στο Instagram, όπου μετρά μερικές δεκάδες χιλιάδες followers, μπορεί να πάρει κανείς μια γεύση από τη ζωή του και βλέπουμε πως ο χρόνος του μοιράζεται ανάμεσα σε ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, βόλτες με την Porsche του, με τζετ σκι, με ιδιωτικά αεροπλάνα, πόζες με πανάκριβα κοστούμια και σμόκιν σε αλλεπάλληλες δεξιώσεις και πάρτι και πολύ (μα πολύ) κάπνισμα!

Το δε άρθρο της Daily Mail τονίζει πως ο Gustav είναι και ανύπαντρος και μάλιστα αδέσμευτος (αν και ο ίδιος αποφεύγει τις συνεντεύξεις και τις αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή) οπότε μιλάμε και για έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!