MEN'S GUIDE

Το στιλιστικό λάθος που έκανε ο John Stamos μην το κάνεις ποτέ εσύ [εικόνες]

Ο ελληνικής καταγωγής χολιγουντιανός σταρ John Stamos ήταν μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων στη χθεσινή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (ΑΜΑs) που έγινε στο Λος Άντζελες , αλλά έκανε ένα ασυγχώρητο στιλιστικό λάθος, που καλό είναι να μην το επαναλάβει κανείς.

Ο 55χρονος σταρ, που παραμένει αγέραστος και γοητευτικός και πριν από έξι μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς (απέκτησε ένα γιο τον Billy), έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς.


Και ενώ κατάφερε να υιοθετήσει πολλά από τα fashion trends της νέας σεζόν, έκανε ένα μεγάλο στιλιστικό λάθος.


Συγκεκριμένα ο John κατάφερε με επιτυχημένο τρόπο να υιοθετήσει τις ακόλουθες τρεις τάσεις: φόρεσε βελούδινο σακάκι και παντελόνι, το συνδύασε με T shirt των Jonas Brothers (τα μπλουζάκια συγκροτημάτων είναι το απόλυτο trend της νέας σεζόν) και διάλεξε γυαλιά aviator με κίτρινους φακούς (ένα 90s trend που έκανε comeback), αλλά έκανε το μέγα λάθος να φορέσει παπούτσια που είναι εμφανέστατα βρώμικα και παλιά.


Γιατί είπαμε πως το grunge revival επιτρέπει τους ανατρεπτικούς στιλιστικούς συνδυασμούς και τα second hand, oversized, φθαρμένα ή vintage ρούχα  αλλά να θυμάσαι πως τα βρώμικα και φθαρμένα παπούτσια πάντα.... χαντακώνουν κάθε outfit: από το πιο ακριβό επίσημο κοστούμι, μέχρι το look σου με φόρμες όταν πας στο γυμναστήριο! Και σίγουρα δεν φοράς τα παλιά σου παπούτσια σε μια επίσημη εμφάνιση, όπως μια τελετή απονομής βραβείων.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!