GOOD LIFE

Αυτά τα 4 λάθη πολλοί τα κάνουν με το βραδινό τους και φορτώνονται κιλά

Μολονότι όλοι γνωρίζουν πια πως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό και πως το μεσημέρι πρέπει να απολαμβάνουμε ένα επίσης καλό γεύμα που θα μας γεμίσει ενέργεια, ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει πολλούς να τρώνε κυρίως το βράδυ.

Και μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν τα ακόλουθα λάθη που σχετίζονται με το βραδινό και τελικά βλέπουν το βάρος τους να αυξάνεται δραματικά.

1) Το κάνουμε το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας

Το δείπνο καλό είναι να είναι ένα ελαφρύ γεύμα που να μην ξεπερνάει τις 600 θερμίδες.

2) Τοποθετούμε τις πιατέλες με το φαγητό στο τραπέζι

Πιατέλες γεμάτες φαγητό ενθαρρύνουν την υπερφαγία. Για να μην φάμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε, σερβίρουμε το φαγητό που θα καταναλώσουμε στο πιάτο μας και, αν νιώσουμε ότι χρειαζόμαστε επιπλέον φαγητό, καλό είναι να περιμένουμε 10 λεπτά. Πολλές φορές, η συζήτηση πάνω από το τραπέζι μας κάνει να αγνοήσουμε την πείνα μας.

3) Τρώμε μπροστά από την τηλεόραση

Πολλοί από εμάς τρώμε το δείπνο μας όχι στο τραπέζι, αλλά στον καναπέ μας. Όταν τρώμε μπροστά από την τηλεόρασή μας έχουμε την τάση να μην ελέγχουμε την ποσότητα της τροφής που καταναλώνουμε.

4) Τρώμε συχνά έξω

Καλό είναι να μην τρώμε συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα σε εστιατόρια, αφού η αγαπημένη αυτή συνήθεια μας κάνει να λαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες, με το κρυμμένο αλάτι, τα λίπη και την ζάχαρη να βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στις μερίδες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!