MEN'S GUIDE

O Chris Martin έκραξε άσχημα το ντύσιμο του Leonardo DiCaprio [βίντεο]

Τα σορτσάκια με τσέπες, τα γνωστά cargo shorts, έχουν πλέον χαρακτηριστεί ως το ανδρικό ρούχο που μισούν σχεδόν όλες οι γυναίκες και σίγουρα όλοι οι στιλίστες. Και όμως πολλοί άντρες συνεχίζουν να τα φορούν φανατικά και ένας εξ αυτών είναι και ο χολιγουντιανός γόης και αμετανόητος εργένης Leonardo DiCaprio.

Αλλά μάλλον ο χολιγουντιανός σταρ θα σταματήσει να φοράει αυτά τα σορτς με τις πολλαπλές τσέπες, μετά από το... άγριο κράξιμο που έφαγε για τις στιλιστικές του επιλογές από το διάσημο τραγουδιστή των Coldplay, τον πρώην σύζυγο της Paltrow Chris Martin.


O Chris μάλιστα έγραψε ένα τραγούδι με τον τίτλο "Cargo Shorts" το οποίο και τραγούδησε πρόσφατα στο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε το ίδρυμα του Leonardo DiCaprio στην Καλιφόρνια. 


Και εκεί μπροστά σε όλους τους διάσημους καλεσμένους, ο Chris Martin άρχισε να τραγουδά το νέο "τραγούδι" και να... κράζει τον Leo λέγοντας στο κοινό "τον παρακολουθώ εδώ και πέντε - έξι χρόνια και προσωπικά και μέσω της Daily Mail και αυτό που είδα ολοκάθαρα είναι πως δείχνει μεγάλη αφοσίωση στα cargo shorts. Προφανώς είναι ο τύπος που βλέπει τα σορτσάκια με τσέπες και λέει 'πρέπει να σώσω αυτά τα σορτσάκια που αλλιώς θα είχαν εξαφανιστεί εδώ και 25 χρόνια!" 


Άκου το τραγούδι του Chris για να μάθεις και εσύ να αφήσεις τα cargo shorts θαμμένα στην ντουλάπα σου και να μην τα ξαναφορέσεις δημοσίως.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!